Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τι και αν πέρασαν τα χρόνια…

Τι και αν πέρασαν τα χρόνια…

0
volei veteranoi
Dodekanisos

Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, όμως η αγάπη για τον αθλητισμό τις περισσότερες φορές διατηρεί σχεδόν αναλλοίωτη την τέχνη του ταλαντούχου και πεισματάρη παίκτη!
Το αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν στην «Τέντα» και παρακολούθησαν τον αγώνα των παλαιμάχων παικτών, στην γιορτή βόλεϊ που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Διαγόρας στις 25 Μαρτίου, ημέρα που έκλεισε τα 109 του χρόνια από την ίδρυσή του.
Σερβίς, πάσες, υποδοχές, κομπίνες, μπλοκ και καρφώματα, δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις παλιές και καλές σε διάρκεια στιγμές των παικτών που πήραν μέρος. Το πείσμα για τη νίκη, ακόμη και σε φιλικό ματς, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, που βοήθησε να παιχτεί ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι, με πολλές και όμορφες ατομικές και ομαδικές ενέργειες.
Έπαιξαν, οι: Μανόλης Χατζημανώλης, Άκης Χατζηϊωαννίδης, Θεόδωρος Ζούπας, Παναγιώτης Πανιέρρας, Κωνσταντίνος Μαλλιάκας, Αντώνης Μεϊντανής, Πάνος Διακαστόπουλος, Γιάννης Άμαλλος, Ανδρέας Μοσκιού, Λοΐζος Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Καρπαθάκης, Δημήτρης Σαρικάς, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Γιώργος Ανδρέου.
MVP της μιας ομάδας αναδείχθηκε ο Άκης Χατζηϊωαννίδης και της άλλης, ο Πάνος Δικαστόπουλος.
-Πρώτος διαιτητής ήταν ο Λάκης Λαζαράκης και δεύτερη διαιτητής ήταν η Νικολέττα Κριτσά.

φωτογραφία: Φίλιππος Φιλίππου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments