Αρχική Αθλητικά νέα Τι απέγινε η εντεκάδα των καλύτερων ελεύθερων ποδοσφαιριστών του news12;

Τι απέγινε η εντεκάδα των καλύτερων ελεύθερων ποδοσφαιριστών του news12;

0
Dodekanisos

Μέσα στα τέλη Αυγούστου, το news12 είχε δημοσιεύσει μια εντεκάδα με τους καλύτερους ελεύθερους ποδοσφαιριστές της αγοράς. Ένα μήνα αργότερα, πάμε να τσεκάρουμε ποίοι από αυτούς βρήκαν νέο σύλλογο και ποιοι παραμένουν στα αζήτητα..

Σέρτζιο Ρομέρο

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για τον Αργεντινό κίπερ. O Σέρτζιο Ρομέρο αφότου αφέθηκε ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ δεν ξαναβρέθηκε στο μεταγραφικό προσκήνιο. Την τελευταία εβδομάδα φήμες λένε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Αμερικής, καθώς και από την πατρίδα του, με την Ρέισινγκ και την Μπόκα Τζούνιορς να βρίσκονται στο κόλπο.

Αλέξανδρος Κατράνης

Στην Πολωνία συνεχίζει την καριέρα του ο νεαρός μπακ επεκτείνοντας τα γεωγραφικά ταξίδια του. Πιο συγκεκριμένα αγωνίζεται στην Πιάστ, που δύο χρόνια πριν κατέκτησε το πρώτο Εκστρακλάσα στην ιστορία της. Το πολωνικό πρωτάθλημα δηλαδή. Ο Κατράνης, με βάση την αξία του, είναι ο δεύτερος πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας!

Ζερόμ Μπόατενγκ

Φυσικά και δεν θα γινόταν να μείνει χωρίς ομάδα για πολύ. Ο Μπόατενγκ υπέγραψε στην γαλλική Λιόν παραμένοντας στο τοπ επίπεδο στα 33 του χρόνια. Έχει ξεκινήσει ως τώρα σε όλα τα ματς βασικός και από ότι φαίνεται προσπαθεί να συγχρονιστεί με τον ρυθμό της ομάδας του.

Νταβίντ Λουίζ

Επιστροφή στην μαμά πατρίδα για τον Βραζιλιάνο στόπερ. Ο Νταβίντ Λουίζ συνεχίζει στην Φλαμένγκο έχοντας ως συμπαίκτες του, τον εκρηκτικό Ουρουγουανό Ντε Αρασκέτα, το πολυβόλο Γκαμπιγκόλ αλλά και τον Αντρέας Περέιρα της Γιουνάιτεντ. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην χώρα του ήταν το 2007 με την Βιτόρια.

Νικόλα Μακσίμοβιτς

Η παράδοση του στην Ιταλία συνεχίζεται. Μετά την Τορίνο και την Νάπολι, η Τζένοα είναι ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Σέρβου στόπερ. Έχει παίξει στα μισά ματς της ομάδας του στην Σέριε Α, αν και στα τελευταία λογίζεται ως βασικός.

Ναμπίλ Μπενταλέμπ

Στα 26 του χρόνια μετά από περάσματα σε Τότεναμ, Νιούκαστλ και Σάλκε, ο Αλγερινός μέσος όχι απλά δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, αλλά δεν έχει ακουστεί και τίποτα για αυτόν. Η έλλειψη παιχνιδιών με μια κακή Σάλκε πέρυσι, καθώς και διάφοροι τραυματισμοί ίσως να είναι τα αίτια πίσω από αυτό..

Τζακ Γούιλσιρ

Το καλοκαίρι όλοι έγραφαν για αυτόν. Πως το επόμενο μεγάλο ταλέντο του Νησιού, έμεινε χωρίς ομάδα και πως κατέληξε στην συνέχεια. Ο Γούιλσιρ είχε πει ότι δεν τον θέλει κανείς κι ότι θα πρέπει να ψάξει πέρα από την Αγγλία για να βρει τον επόμενο προορισμό του. Αν και προπονούνταν στην Ιταλία, δεν ξέρουμε αν ετοιμάζει κάτι στα σκαριά. Από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στην λίστα των ελεύθερων.

Φρανκ Ριμπερί

Δεν λέει να σταματήσει. Στα 38 του και με πλήθος προτάσεων από Αμερική και Κατάρ, ο ίδιος αποφάσισε να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Η νέα σεζόν βρίσκει τον Φράνκ Ριμπερί με την μικρούλα Σαλερνιτάνα να προσπαθεί να σωθεί και να κρατηθεί στα σαλόνια του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μάρκο Μαρίν

Ο γυρολόγος επιθετικός με πέρασμα από Ολυμπιακό, συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του. Υπέγραψε λίγες μέρες πριν στην Φερεντσβάρος που κάνει πρωταθλητισμό στην Ουγγαρία. Θα είναι συμπαίκτης με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στα ελληνικά γήπεδα. Τον Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ.

Λούκας Πέρεθ

Ήθελε να παραμείνει στην Ισπανία και την Λα Λίγκα και το έκανε ξεκάθαρο μέσα από τις δηλώσεις του και τις κινήσεις του. Αν και η Ράγιο Βαγιεκάνο είχε κάνει κρούση για αυτόν, ο ίδιος εν τέλει αποφάσισε να συνεχίσει στην Έλτσε. Ισπανία η μια, Ισπανία κι η άλλη.

Κάρλος Τέβεζ

Φαίνεται πως το να βρει ομάδα πριν τα Χριστούγεννα είναι δύσκολο, με τον Καρλίτο να μην ξέρει ακόμα τι απόφαση να πάρει. Να κρεμάσει τα παπούτσια του ή να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Πάντως, οπαδοί της παλιάς του ομάδας, της Γουέστ Χαμ εξέφρασαν έντονη επιθυμία μια ενδεχόμενη επιστροφή στα Σφυριά, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments