Αρχική Επικαιρότητα Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο [vid]

0
Φωτογραφία: greekcitytimes.com
Dodekanisos

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο. Μάλιστα όπως ανέφερε συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Το σίριαλ της υπόθεσης του Πορτογάλου 27χρονου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Ειδικότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη χθες το βράδυ (29/8) με την εις βάρος του κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης σε 17χρονη κοπέλα. Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση και μεταξύ άλλων τόνισε ότι συγκατηγορούμενός του για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως για το θέμα μίλησε στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6», ο Άρης Ασβεστάς. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως αναζητείται ακόμα ένα πρόσωπο, ένας μάνατζερ καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων τόνισε πως τον Σεμέδο γνώριζε μία φίλη της κοπέλας και όχι το φερόμενο θύμα.  

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments