Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θύρα 6: “Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο!”

Θύρα 6: “Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο!”

0
Dodekanisos

Μια ακόμα ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του  Θανάση Σουλελέ, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Διαγόρα «Θύρα 6». Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Διαβάζοντάς τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή τις ΠΑΕ Διαγόρας Θανάση Σουλελε για το μέλλον της ομάδας μας, θα θέλαμε να πάρουμε θέση για κάποια πράγματα.  Για να ξεκαθαρίσουμε, 2 χρόνια τώρα άπαντες γνωρίζουν ότι αφεντικό στην ομάδα είναι ο Άγγελος Γιαννακόπουλος και εντελώς ξαφνικά μας παρουσιάζεται κάποιον Κολιδιάτη που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μόνο στα ΧΑΡΤΙΑ και προφανέστατα έχει γίνει εσκεμμένα για να μην φαίνεται ο Όμιλος πουθενά. !+ Σας  θυμίζουμε για του λόγου το αληθές τις δηλώσεις του …ΜΑΚΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ)\ στις 24/05/21 που μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠOΥΛΟ λέγοντας αυτολεξεί ότι (Μετουσίωσε τα όνειρα μας σε πραγματικότητα και μας εμπιστεύτηκε. Ενας άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από κάθε μας κίνηση).
Άρα για ποιον Κολιδιατη μιλάμε;;;; Γελάνε και τα ντουβάρια του ΝΟΡ!

Φυσικά η λογική σας ότι παραχωρείτε τις μετοχές αρκεί να πληρωθούν τα χρέη της τελευταίας χρονιάς είναι τουλάχιστον ημιτελής …. τα χρέη που δημιουργήσατε εσείς και ο μπροστινό σας εδώ  Μάκης ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ αφού όταν αναλάβατε η ομάδα ήταν ΚΑΘΑΡΗ! Λέτε ότι κάνατε το αδύνατα δυνατά για μην πέσει η ομάδα αγωνιστικά και τώρα επειδή έτσι αποφάσισε ο Άγγελος Γιαννακόπουλους για εμάς , Κολιδιατης για εσάς, κλείνει το μαγαζί αφού πρώτα αφήνει πάνω από 500000€ χρέη και μια ομάδα που τη συνοδεύουν διάφορα σχόλια.

Αφήνετε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλα τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ κατεστραμμένη δια βίου πιστεύοντας προφανώς ότι είναι ένα από τα εστιατόρια η τα μπιτσομπαρα σας! Προκαλείται το κοινό αίσθημα και αυτό δεν είναι ανεκτό!!!! Ο κόσμος του ΔΙΑΓΟΡΑ αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού δεν θα ξεχάσει ΠΟΤΕ το ΚΑΚΟ που κάνετε στην ομάδα μας! Επειδή όμως εμείς και ο κόσμος του νησιού  δεν θα το αφήσουμε έτσι και επειδή η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο Άγγελε Γιαννακοπουλε αν θες να φύγεις στο καλό να πας

ΑΛΛΑ  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΉΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ.

Σας έγιναν προτάσεις  για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για την ομάδα να πληρώσετε μέρος του χρέους ΣΑΣ  και τις  απορρίψατε για λόγους που όλοι γνωρίζουμε και θα αναλύσουμε σύντομα! Άγγελε Γιαννακοπουλε επιβάλλετε η άμεση εξόφληση  των χρεών και μεταβίβαση των μετοχών σε ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν έμπρακτα (ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ/ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ) για την συνέχεια της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου μας! Και μην ξεχνάμε  ότι για αυτήν την κατάντια του συλλόγου μάς αρχικός υπεύθυνος είναι ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ  και ο συνεργάτης του ΜΑΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι λύση υπάρχει για την σωτηρία του συλλόγου και την ξέρετε γι’ αυτό σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο με δηλώσεις που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν πιστεύετε. Αυτό είναι μόνο η αρχή και να ξέρετε ότι αν βουλιάξουμε θα σας πάρουμε μαζί μας στον πάτο. Χρέος όλων των Διαγοριτών να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζιά του Ομίλου. Χρέος δικό μας για αρχή τα άπλυτα στην φόρα. Εις το επανιδείν.

Υγ1:Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση του Γ.Σ Διαγόρα επί του θέματος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ1905 Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.
ΘΥΡΑ6″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments