Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θύρα 6: “Όλοι εκεί δεν περισσεύει κανείς”

Θύρα 6: “Όλοι εκεί δεν περισσεύει κανείς”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής με τη Ρόδο εξέδωσε ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων του Διαγόρα “θύρα 6”. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ζούμε στιγμές 2009 και πάλι, που η τότε διοίκηση της ρόδου πάτησε πάνω στον νόμο για τις μετακινήσεις και με περίσσιο θράσος αφού δεν κατάφερε να μας αφήσει εκτός γηπέδου έβαλε μόνο στην θυρα6 το εισιτήριο στα 20 ευρώ και παράλληλα σε συνεργασία με την αγαπημένη του αστυνομία απαγόρευσαν όπως και τώρα οι φίλοι του Διαγόρα να φέρουν διακριτικά της ομάδας τους. Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, φρόντισε να στολίσει το γήπεδο με 2 μεγάλα πανό που έγραφαν σε διαφορετικές γλώσσες (Γεια σας πελάτες) μόνο που στο τέλος ο ΠΕΛΆΤΗΣ ήταν ο ίδιος ο Γαλέος.

Όπως και τότε έτσι και τώρα το ο ίδιος ραδιοφωνικός παραγωγός δυναμιτιζει το κλίμα και ειλικρινά έχουν ιδρώσει τα φρύδια μας. Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε στρατιώτες του Διαγόρα και γουστάρουμε εκεί στην Θυρα6, καλούμε οποίον έχει τα ίδια συναισθήματα με εμάς στον σύνδεσμο μας, τον μοναδικό στεγασμένο σύνδεσμό τοπικής ομάδας εδώ και δεκαετίες την Παρασκευή και Σάββατο μετά της 20:00 για να μιλήσουμε να τραγουδήσουμε με άφθονο αλκοόλ”.

Για την Κυριακή ημέρα του αγώνα καλούμε όλους τους φίλους του Διαγόρα οργανωμένους και μη, τούς παλαίμαχους, τους αθλητές των άλλων τμημάτων, τους απλούς φίλους της ομάδας μαζικά στο γήπεδο να καταλάβουν ποιοι είναι οι φιλοξενούμενοι μια και καλή.
Όλοι εκεί δεν περισσεύει κανείς στον αγώνα με την ομάδα που έχει για έμβλημα το μηρυκαστικό.
Σε όλη την ζωή μου τρελαμένος Διαγοράρα ως το τέλος.
Θυρα 6 1985″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments