Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θύρα 6: “Κώστα Χρυσοχοϊδη κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια;”

Θύρα 6: “Κώστα Χρυσοχοϊδη κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια;”

0
Dodekanisos

Ευθείες “βολές” προς τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Διαγόρας, Κώστα Χρυσοχοϊδη, με αφορμή το γεγονός ότι ο σύλλογος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα περιλαμβάνει η επόμενη ημέρα, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης του, ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων “Θύρα 6”. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

Ήταν Μάιος του 2020 όταν και ο Διαγόρας πηρε την άνοδο στην Σούπερ λιγκ2 και απρόσκλητοι φθάνουμε στο ξενοδοχείο ΑΎΡΑ για να μιλήσουμε στον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστα Χρυσοχοίδη σχετικά με το τι έχει σκοπό να κάνει με την ομάδα,λόγο των φημών για αποχώρηση του.
Εκεί βρισκόταν ήδη ο τότε Πρόεδρος της ΠΑΕ και δεξί του χέρι στα της ομάδας Βαρθολομαίος Καμπουράκης και ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη και επιστήθιος φίλος του Κώστας Στεφανίδης.
Ο Κώστας Χρυσοχοίδης μας δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά και να βρούμε μία λύση.
Η λύση που προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ Καμπουράκη ήταν ο κ.Χρήστος Παπαδημητρίου παλιός παράγοντας της ομαδας και το επιτελείο του.
Όλοι συμφώνησαν εκτός του Κώστα Χρυσοχοίδη αλλά μη έχοντας άλλη λύση στα χέρια του συμφώνησε και ο ίδιος καθώς όπως μας έλεγε, δεν ήθελε με κανέναν τρόπο η ομάδα να φτάσει στα χέρια του Μάκη λόγο της εμπλοκής του ονόματος του σε στημένους αγώνες και τα δικαστήρια που ακολούθησαν.

Φεύγοντας λοιπόν όλοι έχουν συμφωνήσει να προχωρήσει η λύση Χρήστου Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος κ.Καμπουράκης θα το έτρεχε όπως και έκανε.
Έγιναν ανανεώσεις του βασικού κορμού της ομάδας που πήρε την άνοδο,συμφώνησε να παραμείνει και ο προπονητής Πέτρος Ρουντζιέρης και έκλεισαν οι πρώτες συμφωνίες με χορηγούς.
Και ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά και το μόνο που απομένει είναι η μεταβίβαση των μετοχών, μαθαίνουμε ότι ο Κώστας Χρυσοχοίδης συμφώνησε με τον μέχρι τότε άγνωστο για εμάς επικεφαλή του ομίλου κ.Άγγελο Γιαννακόπουλο για να πάρει αυτός τις μετοχές και το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του.

Μετά από έντονο παρασκήνιο και αρκετές εντάσεις- ενστάσεις από την μεριά μας,δίνετε ραντεβού αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας και του Κώστα Χρυσοχοίδη με φυσική παρουσία του τότε προέδρου της ΠΑΕ Βαρθολομαίου Καμπουράκη σε γνωστή καφετέρια του νησιού ιδιοκτησίας του ομίλου.
Εκεί μετά από έντονους διαξιφισμούς,ο Κώστας Χρυσοχοίδης με περίσσιο θράσος μας λέει αυτολεξεί ότι έδωσα την ομάδα στον Άγγελο Γιαννακόπουλο γιατί είναι η πιο βιώσιμη οικονομικά λύση για τον σύλλογο μας και ότι την ομάδα θα την (τρέξει)ο Μάκης,ο άνθρωπος που μας έλεγε στο ξενοδοχείο ότι φοβόταν μην μπλέξει η ομαδα.

Μας είπε κλείνοντας ότι μόνο τα (φιλικά και το κύπελο )αλλά δεν καταλάβαμε τι εννοούσε…..
Φθάνουμε λοιπόν στο σήμερα και έχουμε μια ομάδα που η ιδιοκτησία της δήλωσε ότι δεν θα βάλει αλλά χρήματα και η ομάδα μένει ξεκρέμαστη με ορατό των κίνδυνο να μην κατέβει στην Σούπερ λιγκ2 κατηγορία που με τόσο κόπο και μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να ξαναβρεθεί.
Η μοναδική ομάδα της Δωδεκανήσου ένα σκαλοπάτι πριν τα μεγάλα σαλόνια και κινδυνεύει να μην κατέβει να παίξει λόγο οικονομικών προβλημάτων.
Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αλλά υπάρχουν και χρέη που άφησαν κάποιοι και ρωτάμε.
Κώστα Χρυσοχοίδη κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια?
Αυτή ήταν η οικονομικά πιο βιώσιμη λύση που βρηκες?
Ποιο ήταν το αντάλλαγμα για τις μετοχές που έδωσες?

Οι κινεζικές βαλίτσες η οι Πακιστανικές είναι πιο ανθεκτικές?
14/7/2022 Η ομάδα πάει ολοταχώς στα βράχια και υπάρχει μόνο ένας από τον όμιλο και τους συνεργάτες που προσπαθεί να βρει λύση ενώ θα μπορούσε να είχε πηδήξει από το καράβι πολύ νωρίτερα.
Ο Θανάσης Σουλελές,ένας άνθρωπος που δεν ξέραμε και δεν μας ήξερε αλλά έμεινε και το παλεψε μέχρι το 94 λεπτό.
Ήρθε η ώρα αυτός ο τεράστιος επιχειρηματίας που λέγεται Άγγελος Γιαννακόπουλος,ο Θανάσης Σουλελές, ο Όμιλος, να φέρουν τον Ιστορικό ψηλά ξανά,η να τον παραδώσουν σε σωστά χέρια σύντομα έτσι ώστε να ξαναβρεί τον δρόμο του.
1905-2022 .Σεβασμός στον Γηραιό, 117 χρόνια ιστορία.
Θυρα6 1985″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments