Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θύρα 6: “Χρήστο Παπαδημητρίου είσαι ένας από εμάς!”

Θύρα 6: “Χρήστο Παπαδημητρίου είσαι ένας από εμάς!”

0
Dodekanisos

Άλλη μια ανακοίνωση με αφορμή την ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Διαγόρα “Θύρα 6”. Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

“Μετά τις ευχάριστες εξελίξεις και την συμμετοχή της ομάδας μας στην sl2 θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα σχετικά με αυτά που συνέβησαν στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ! Καταρχήν κύριος υπεύθυνος για όσα συνέβησαν στην ομάδα μας είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοιδης του Παράσχου. Τα γεγονότα είναι λίγο πολύ γνωστά απλά θα επισημάνουμε τα εξής:

1) Το πιστέψαμε μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ονειρευοντουσαν την ομάδα στα χέρια τους και στο τοπικό !

2)Μας ξένισε πολύ η συμπεριφορα ορισμενων μελών του ερασιτέχνη και ειδικότερα κάποιων οι οποίοι κατέχουν καρέκλες στο ΔΣ.
Η αδιαφορία τους ως προς την σωτηρία της ΠΑΕ ήταν προκλητικά αδιάφορη έως ύποπτη! ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 υπάρχει σήμερα χάρη σε αυτούς που αναφέρουμε παρακάτω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Καμπούρη
Τους Αντιπεριφερειάρχες Νικόλαο Νικολή
και Χρήστο Ευστρατιου για την παρουσία τους μετά το κάλεσμα μας στην γενικη συνελευση του ερασιτέχνη και την βοήθεια τους! Ευχάριστουμε τον κύριο Μανώλη Γλυνό που πάντα είναι δίπλα στον Διαγορα μας και τον κ.Βαρθολομαίο Καμπουράκη που προσπάθησε όσο μπορούσε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Κολιαδη για την πολύτιμη βοήθεια του, που με την εμπειρία του και τις πολύτιμες συμβουλές του συνέβαλε θετικά στην εξεύρεση λύσεις!
Ειδική μνεία θέλουμε να κάνουμε στον Αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη που με την φυσική του παρουσία στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που έλαβαν χώρα στην Αθήνα απεσταλμένος του Δημάρχου κυρίου Αντώνιου Καμπουρακη του οποιου η παρέμβαση ήταν καταλυτική στη θετική εξέλιξη για το μέλλον της ομάδας μας! Αυτοί και μόνο αυτοί ήσαν οι μόνοι που βοηθησαν ο καθενας με τον τροπο του την ΠΑΕ ! Τέλος ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας τον άνθρωπο που με προσωπικό κόστος επέστρεψε ξανα και πήραν σάρκα και οστά τα όνειρα του κάθε Διαγοριτη!.

Χρήστο Παπαδημητρίου είσαι ένας από εμάς!

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΙ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments