Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θύμισε πρωτάθλημα!

Θύμισε πρωτάθλημα!

0
DSC09885
Dodekanisos

Ντέρμπι πρωταθλήματος θύμισε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Φοίβο Κρεμαστής και στον Κλεάνθη Παραδεισίου στο γήπεδο της Κρεμαστής η οποία βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-2. Οι δύο ομάδες προσέφεραν αρκετό θέαμα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι καθώς οι παίκτες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να πετύχουν και άλλα τέρματα. Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Κλεάνθης ο οποίος πίεσε αρκετά ψηλά τους αμυντικούς του Φοίβου, μία πίεση που καρποφόρησε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης καθώς έπειτα από παράλληλη πάσα του Γκινή ο Σκόρπος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 1. Η απάντηση του Φοίβου ήταν άμεση. Στο 19’ ο Παλάζης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1 για να έρθει στο 34’ ο Αξιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση να κάνει το σκορ 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, και στο 55’ ο Γκινής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 71’με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μοντεσάντου. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν την αναμέτρηση εκ’ νέου στα ίσα, όταν στο τελευταίο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σκόρπου, ο Μαριάς με καρφωτή κεφαλιά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τόππο που απόκρουσε εντυπωσιακά. Τα δύο ημίχρονα ήταν διάρκειας 40 λεπτών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Πατσιόπουλος με βοηθούς τους κ.(Στεφανάκη και Μαυρουδή).
Γ.Σ Φοίβος: Tόππος, Ορφανίδης Σ. Ταφάνι, Θεοδοσίου, Φελεγκάκης, Καραγεωργίου, Αξιώτης, Παιζάνος, Ορφανίδης Ν. Παλάζης, Χαρτοφύλλής. (Έπαιξαν και οι Μοντεσάντος, Ντόστι, Γεωργαλλής, Πανταζόπουλος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Αναγνώστου καιΤραπουζάνης).
Α.Ε.Σ Κλεάνθης: Ζώης, Μαριάς, Δαλκίδης, Γιατσιάτσιος, Φοζάτζια, Πελέκης, Σκόρπος, Ποζάντζίδης, Γκινής, Αλεξανδρίδης, Λυριστής. (Έπαιξαν και οι Σιέχ, Καρίκης, Πλύγκος, Καστανάκης, Σορωνιάτης, Θάνος και Αρίφης).

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments