Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Θύμα» της διαιτησίας!

«Θύμα» της διαιτησίας!

1
proo ialisos
Dodekanisos

Του …κλάπηκε ο βαθμός! Ένα πέναλτι – εφεύρεση του Δημήτρη Μανιώτη έδωσε τη νίκη στην Προοδευτική με 1 – 0 και παράλληλα καταδίκασε τον Ιάλυσο σε μια άδικη ήττα μέσα στον Κορυδαλλό σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος). Παράλληλα έχασαν και τον Αρχοντούλη ο οποίος στη φάση του υποτιθέμενου πέναλτι είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Ιάλυσος δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι αυτό. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία. Το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κανελλόπουλος στο 68’ Ο Ιάλυσος αντέδρασε και στο 75’ έχασε κλασική ευκαιρία με τον Βαλίζο ο οποίος από θέση τετ α τετ σούταρε άουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Λέττας, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Θεοδωράκης, Ζελέκου, Αρειανούτσος (73’ Δηλαβέρης), Μπεσού, Κανελόπουλος, Πέππας (46’ Τσαραούσης)
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Παπασπύρος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Βαλιτζό, Σπάρταλης (8’ λ.τ. Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Αχείμαστος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stamis
Stamis
7 years ago

Re mixali akona ton exeis stin omada ayton ton @@@@@@@@@@@@@@…