Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Θριαμβευτικό πέρασμα από το Μενίδι

Θριαμβευτικό πέρασμα από το Μενίδι

0
Dodekanisos

Πέρασε άνετα από την έδρα του Αχαρναϊκού η Ρόδος η οποία επικράτησε με 3 – 0 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι “πράσινοι” μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και κέρδισαν ορισμένα μέτρα παίζοντας για ένα διάστημα καλύτερα όμως η συνέχεια άνηκε και πάλι στη Ρόδο η οποία στα τελευταία δέκα λεπτά πέτυχε άλλα δυο τέρματα και “καθάρισε” τον αγώνα. Συνολικά, η νίκη της Ρόδου κρίνεται απόλυτα δίκαιη καθώς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Το φιλμ του αγώνα
11′: Ευκαιρία για τη Ρόδο, με τον Βουργουτζή να πλασάρει από πλάγια θέση και τον Γκιμούση να αποκρούει.
22′: Ο Χατζησάββας σκοράρει από κοντά μετά την ασθενή απόκρουση του Γκιμούση στο σουτ του Αμπντέλ Ραχήμ, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Χλεμπογιάννη. Είχε προηγηθεί οριζόντιο δοκάρι σε αριστοτεχνικό σουτ εκτός περιοχής του Αμπντέλ Ραχήμ. Η απόφαση του Χλεμπογιάννη είναι αμφισβητούμενη, αφού ο σκόρερ φάνηκε να φεύγει από κανονική θέση.
30′: ΓΚΟΛ για τη Ρόδο! Εξαιρετικό σουτ του Μπουντόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής και 0-1!
32′: Μοναδική ευκαιρία για το 0-2, με τον Κανταρτζή να αδυνατεί να σκοράρει από κοντά!
40′: Πρώτη καλή στιγμή για τον Αχαρναϊκό σε μακρινό σουτ του Κυριακίδη, που ανάγκασε τον Τζήμα σε δύσκολη επέμβαση.
41′: Στην αντεπίθεση τεράστια ευκαιρία για τη Ρόδο, με τον Μπουντόπουλο να ξεμαρκάρεται υπέροχα, να πλασάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι!
54′: Λεπτό… φωτιά το 54ο: αρχικά ο Μπουντόπουλος πλάσαρε άουτ πάνω από τον Γκιμούση και στη συνέχεια ο Τζήμας απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Κιρτζιαλίδη σε τετ α τετ!
64′: Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Αμπντέλ Ραχήμ για το 0-2, με τον Γκιμούση να αποκρούει το πλασέ του και στην αντεπίθεση ο Κιρτζιαλίδης έπιασε γεμάτο το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ!
67′: Από τη μικρή περιοχή ο Κανταρτζής πιάνει την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά δεν βρίσκει στόχο!
77′: Μοναδική ευκαιρία για τη Ρόδο, με τον Χατζησάββα να τροφοδοτείται από τον Μισέλ και από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση να σουτάρει άουτ!
81′: Από την άσπρη βούλα ο Αμπντέλ Ραχήμ είναι ψύχραιμος και μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που πήρε ο Χατζησάββας από το μαρκάρισμα του Τασιουλή κάνοντας το 0 – 2.
90′: Διαστάσεις θριάμβου δίνει στη νίκη της η Ρόδος, με τον Χατζηπέτρο να σκοράρει και να γράφει το 0-3!

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Γκιμούσης, Χαραλαμπόπουλος (34′ Αμπάρα), Τασιουλής, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλίδης (75′ Στραβομύτης), Χριστόπουλος, Τσεβάς, Πλαβούκος, Σχουλής
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Τζήμας, Σταυλάς (71′ Μισέλ), Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Σούλης, Κλιγγόπουλος, Μπίσα (62′ Μπίσα), Αμπντέλ Ραχήμ (86΄Χατζηπέτρος), Χατζησάββας, Μπουντόπουλος, Βουργουτζής (60′ Παπαθανασίου)

Ανταπόκριση: Δημήτρης Θεοδώρου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments