Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θριάμβευσε και στην Αθήνα

Θριάμβευσε και στην Αθήνα

0
karotsi aerodromio
Dodekanisos

Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος δεν σταματάει πουθενά… Η ροδίτικη ομάδα στο μπάσκετ με καρότσι θριάμβευσε και στα δύο παιχνίδια στην Αθήνα, κερδίζοντας με 64-31 τους Αετούς Κρήτης σε εξ αναβολής παιχνίδι στο Μετς και με 50-41 στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι. Η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου έχοντας το απόλυτο 10 στα 10, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος και η Ίριδα Καβάλας πήραν τα εισιτήρια της πρόκρισης για το φάιναλ-φορ του θεσμού, ενώ θα ακολουθήσουν οι νικητές στις αναμετρήσεις Π.Α.Σ.Κ.Α.- Μέγας Αλέξανδρος και Άρης- Άτλας Αθηνών.
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ- ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 64-31
Τα δεκάλεπτα ήταν: 19-4, 36-13(ημ.), 54-23, 64-31
Διαιτητές: Παπαφωτίου- Τσαχάκης
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Ευσταθίου- Χατζηκαλημέρης): Πλαγγέτη, Τελόγλου, Χαμαντί 20, Ζαραγκότας 23, Χαρτερός 5, Δαούλας 6, Στυλιανακάκης 8, Βασίλεβ 2.
ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ (Καστρινάκη): Κλαράκης 6, Παπαδάκης 2, Λαγουδάκης 5, Ζορέλι 2, Σκορδύλης 4, Μπουχαλάκης, Βαλβής 2, Μαρτσάκης 10, Κοκολάκης.
ΜΑΡΟΥΣΙ- Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ 41-50
Τα δεκάλεπτα ήταν: 6-16, 16-31(ημ.), 30-41, 41-50
Διαιτητές: Παυλόπουλος- Θεονάς
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Μούκας, Τσαουσίδης 2, Φερέτος, Χρόνης, Κοντογιάννης 13, Τριανταφύλλου 15, Πανούσης, Μαντζαβίνος 11, Ράασα.
Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηκαλημέρης): Χαρτερός, Χαμαντί 23, Πλαγγέτη, Ζαραγκότας 14, Χατζηδημητρίου 10, Δαούλας 2, Τέλογλου, Βασίλεβ, Στυλιανακάκης 1.
ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟ
Η αποστολή του Α.Σ. Δωδεκάνησος επέστρεψε χθες το βράδυ στη Ρόδο, μετά το διήμερο παραμονής στην Αθήνα και τους αθλητές περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη στο αεροδρόμιο «Διαγόρας». Ο πρόεδρος της εθελοντικής διοικούσας επιτροπής Κάλλιστος Διακογεωργίου βρέθηκε εκεί για να υποδεχθεί τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο τους οποίους συνεχάρη για το 2 στα 2 στην Αθήνα, καθώς και για την αήττητη πορεία του Α.Σ. Δωδεκάνησος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όπως είναι εύλογο οι αθλητές ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού βλέπουν ότι δεν είναι μόνοι τους από το ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας τη στήριξη της εθελοντικής διοικούσας επιτροπής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments