Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θλίψη στους Ιππότες, “έφυγε” ο Αντώνης Καρούσος

Θλίψη στους Ιππότες, “έφυγε” ο Αντώνης Καρούσος

0
Dodekanisos

“Έφυγε” από τη ζωή ο αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προέδρου των Ιπποτών Ανδρέα Καρούσο, Αντώνης ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και δεν άντεξε. Η ομάδα της Μεσαιωνικής Πόλης θέλει και δημόσια να εκφράσει τα συλλυπητήρια της. Αναλυτικά:

“Σήμερα η ομάδα μας έγινε φτωχότερη έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Αντώνης μας! Ένας άνθρωπος καλόκαρδος καλόψυχος με απέραντη προσφορά για όλο τον κόσμο! Ο αγαθός γίγαντας που με τόση αγάπη και μεράκι ήταν πάντα δίπλα μας! Αντώνη μας σε αγαπάμε φιλε μας η μορφή σου και η ψυχή σου πάντα θα μας συντροφεύει γιατί είσαι ένας Άγγελος που ήθελε ο θεός στον ουρανό να μας προστατεύει από ψηλά!

Αντωνάρα μας σε ευχαριστούμε για όλα ! Μακάρι να ήξεραν όλοι εκεί έξω ποσό μάλαμα παιδί ήσουν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε ξεχάσουμε γιατί τα καλά παιδιά μένουν χαραγμένα στις καρδιές όλων μας! Αλησμόνητος ! Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της ομάδας μας Καρούσου Αντρέα για τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου του αδερφού ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Καλό κουράγιο σε όλους  τους οικείους  από την διοίκηση τους παίκτες , προπονητές και απλούς φιλάθλους του συλλόγου μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments