Αρχική Videos Θλίψη και στο μηχανοκίνητο, “έφυγε” ξαφνικά 35χρονος αναβάτης!

Θλίψη και στο μηχανοκίνητο, “έφυγε” ξαφνικά 35χρονος αναβάτης!

0
Dodekanisos

Θλίψη στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ένας από τους πολύ σημαντικούς οδηγούς. Πρόκειται για τον 35χρονο Βρετανός αστέρας της μοτοσικλέτας Κιθ Φάρμερ. Ο Farmer ήταν ένας διακεκριμένος πρωταθλητής που πήρε τέσσερις τίτλους εθνικών πρωταθλημάτων το 2011, το 2012, το 2017 και το 2018 στις κατηγορίες Superstock 600 και Superstock 1000. Σύμφωνα με το MSN , ο αδελφός του, Ντέιβιντ Φάρμερ, ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου του σε μια ανάρτηση του στο Facebook.

Ο Farmer αποχώρησε από τους αγώνες τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από μια μακροχρόνια καριέρα που χρονολογείται πάνω από δέκα χρόνια. Θεωρήθηκε ευρέως ως ένας από τους καλύτερους αναβάτες μοτοκρός στη Βόρεια Ιρλανδία. Η TAS Racing, η ομάδα του Farmer όταν αγωνίστηκε στη σειρά Superstock 1000, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Twitter ότι «το χαμόγελό του θα λείψει σε όλους όσους τον γνώριζαν».
Το βρετανικό πρωτάθλημα Superbike σε ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Ο Keith θα λείψει τρομερά σε όλους όσους είχαν τη χαρά να τον συναντήσουν σε όλη του την καριέρα. Ήταν ένας λαμπρός και επιτυχημένος αναβάτης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments