Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θλίψη για τον Σταύρο

Θλίψη για τον Σταύρο

0
Dodekanisos

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η διοίκηση του συλλόγου, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο πενθούν για την απώλεια ενός πολύτιμου μέλος της οικογένειας μας.

Ο Σταύρος Μεταξενίου, ο δικός μας Σταύρος, το χαμογελαστό παιδί με τη μεγάλη καρδιά, «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών. Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει. Γεννημένος μαχητής και νικητής, προδόθηκε από την καρδιά του. Αυτή την καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο, αυτή την καρδιά που είχε θέση για πολύ κόσμο.

Ο Σταύρος μας δεν άντεξε άλλο, ο Σταύρος τώρα θα παίζει μπάσκετ με αμαξίδιο στη γειτονιά των αγγέλων, για να κάνει παρέα μαζί τους και να τους λέει τα αστεία του. Ο Σταύρος μας ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, τα προηγούμενα χρόνια και η απώλεια του είναι τεράστια για εμάς. Τον θυμόμαστε μονίμως στο γήπεδο, να κάνει τα αστεία του, να πειράζει όλο τον κόσμο και να δείχνει τη μεγαλοψυχία του.

Αν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, ο Σταύρος ήταν πάντα εκεί. Τα έδινε όλα, τον καλύτερο του εαυτό για τη φανέλα της ομάδας, τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Ο Σταύρος Μεταξενίου όμως θα είναι μια ζωή μαζί μας, γιατί οι άνθρωποι χάνονται, όταν τους ξεχνάς. Και τον Σταύρο δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ… Καλό ταξίδι, καλό μας φιλαράκι, αιώνια η μνήμη σου, θα έχεις πάντα μία θέση στην καρδιά μας. Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος συλλυπάται την οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του.

Τον αγαπημένο μας φίλο και συμπαίκτη θα αποχαιρετίσουμε αύριο στις 16:00, στο κοιμητήριο του Αγίου Ραφαήλ στις Φάνες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments