Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Θλίψη για τον Ευαγγέλου

Θλίψη για τον Ευαγγέλου

0
penthos
Dodekanisos

Πένθος και πάλι στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο! Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Θανάσης Ευαγγέλου ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και παρά το ότι πάλεψε δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο Ευαγγέλου ήρθε στο νησί μας στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο. Αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και στις Δόξα Ψίνθου, Ρόδο, Ηρακλή Μαριτσών, Απόλλωνα Καλυθιών, Ακουσίλαο και Ορφέα. Ήταν ένας από τους πολύ καλούς τερματοφύλακες των τοπικών μας πρωταθλημάτων. Ήταν παντρεμένος και είχε τρια παιδιά. Τα τελευταία χρόνια έμενε στην Ιαλυσό και ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου.
Παλαίμαχοι Απόλλων Καλυθιών
Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλυθιών, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Ευαγγέλου ο οποίος διατέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, για τον ξαφνικό και αιφνίδιο «χαμό» του.
Ο Ηρακλής Μαριτσών
Η οικογένεια του Ηρακλή Μαριτσών εκφράζει την θλίψη της και τα θερμότερα συλληπτήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος Θανάση Ευαγγέλου, παλαιού ποδοσφαιριστή της ομάδας για τον άδικο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ο Διαγόρας Βατίου
Ο Α. Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ εκφράζει  τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Θανάση Ευαγγέλου, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments