Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θετικός στο να μείνει!

Θετικός στο να μείνει!

5
tsakiris mixalis2
Dodekanisos

Θετικός ως προς ως προς την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Διαγόρα εμφανίζεται ο προπονητής Μιχάλης Τσακίρης. Ο ίδιος βέβαια τόνισε σε δηλώσεις που έκανε έσπευσε να τονίσει πως είναι ακόμα νωρίς να ξεκαθαρίσει κάτι τέτοιο καθώς προέχουν η επιστροφή του προέδρου Μέντου Ζωάννου από το εξωτερικό καθώς και η διενέργεια εκλογών. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Είμαι διατεθειμένος να μείνω στην ομάδα αν φυσικά μου γίνει η σχετική πρόταση και βέβαια αν έχουμε την ίδια φιλοσοφία σχετικά με τους στόχους που θα τεθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι κάτι που θα συζητηθεί φαντάζομαι με τη νέα διοίκηση. Προς το παρόν στρέφουμε όλοι το βλέμμα μας στην εφηβική που έχει να παίξει άλλα τέσσερα παιχνίδια και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι μια σημαντική επιτυχία αν και για εμένα αυτό που μετράει περισσότερο είναι να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να προωθηθούν στην α’ ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tiflos
tiflos
9 years ago

δραγατη ειναι ντροπη να ανεβαζεις αρθρα που περιεχουν γλυψιμο γιατι παρακολουθουν και ανηλικοι….παρακαλω κατεβασε το αρθρο…προκαταβολικα ευχαριστω.

bartos
bartos
9 years ago

xa xa xa xa

FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΦΘΗΝΙΑ ΠΑΛΙ.

spaik6
spaik6
9 years ago

telika kala ta lene oti einai xazos toutos

1905
1905
9 years ago

ο τελευταιος που φταιει για την φετινη χρονια ειναι ο τσακιρης.Που παμε με 14 παικτες εκ των οποιων οι 4-5 βασικοι σχεδον 35; Και σαββατο κυριακη μπαραζ;Σιγα μην το εβγαζε το προγραμμα η ομαδα.