Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θετικό τεστ για Ιάλυσο

Θετικό τεστ για Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Θετικό ήταν το τεστ που έδωσε ο Ιάλυσος απέναντι στον Αστέρα Παστίδας. Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο και οι «ερυθοκίτρινοι» επικράτησαν με 3 – 0 με τον τεχνικό Βαγγέλη Χαντέ να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες και σίγουρα να βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ιαλυσού είχε την πλήρη υπεροχή, ειδικά μέχρι και το 30’ όπου είχε κλείσει τον Αστέρα στο δικό του μισό γήπεδο, χωρίς πάντως να κατορθώνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός κάπως έπεσε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μπορέσουν να πάρουν μερικές ανάσες και να κερδίσουν και ορισμένα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες με τον Ιάλυσο να εξακολουθεί να έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και να είναι αρκετά επιθετικός, κάνοντας και πάλι ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 46’ ο Σταθόπουλος έκανε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Παπαδόπουλο και αυτός αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1 – 0.
Στο 67’ ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 2 – 0 και στο 84’ μετά από συνδυασμό των Σκεντεράϊ, Λουσέρο και Παπαδόπουλου, ο τελευταίος με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 πετυχαίνοντας ο ίδιος χατ τρικ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος (61’ Τσιγάρος), Πατσίλης, Καρπαθάκης (78’ Αποστολάτος), Τερζίου (59’ Καντούτσης), Μπανουσάϊ (70’ Ταουλάν), Σκεντεράϊ, Μπάρδης (55’ Χατζησάββας), Ζουνίνιο (1’ λ.τ. Μαστραντωνάκης), Σταθόπουλος (59’ Λουσέρο), Παπαδόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωστής, Παπακωνσταντής, Αλαβάνος (46’ Μωϋσάκος), Θεοδοσίου, Αθανασίου (75’ Αλαβάνος), Καλαγρής, Πολυμένωφ (46’ Λεωνίδου), Μιχάλης Λιαμής (46’ Καρδούλιας), Κόκα (46’ Μάργαρης), Τσιμπιτζίδης, Κυρίτσης (46’ Θάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments