Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Θετικό δεύτερο δείγμα με Προβίδα για τον Διαγόρα

Θετικό δεύτερο δείγμα με Προβίδα για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στα Χανιά, ο Διαγόρας κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας 2-0 την Ζάκυνθο σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστικής της Super League 2. Ο «γηραιός» στην δεύτερη αναμέτρησή του με τον Γιάννη Προβίδα στην άκρη του πάγκου, άφησε ξανά θετικές εντυπώσεις. Τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι Σινγκ και Μάριος Ζούνης. 

Όσον αφορά την βαθμολογία, ο Διαγόρας ανεβαίνει στην 11η θέση με απολογισμό 13 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά η Ζάκυνθος παραμένει ουραγός με μόλις έναν βαθμό σε δέκα ματς. 

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και μάλιστα με το «καλημέρα» η Ζάκυνθος θα μπορούσε να είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Διαγόρα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εντουάρντο, η κεφαλιά του Λάμπογλου κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια ο Διαγόρας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άργησε να βρει το πολυπόθητο γκολ που θα έκανε το έργο του ευκολότερο. Αρχικά απείλησε με συρτό σουτ του Μπαστιάνου στο 17ο λεπτό, για να ανοίξει εν τέλει το σκορ τρία λεπτά αργότερα. Ο Μπαστιάνος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε τη μπάλα στον Σινγκ, ο ο οποίος ανενόχλητος την άφησε απλά να αναπαυθεί στα δίχτυα για το 0-1. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Προβίδα, οι οποίοι απειλούσαν διαρκώς ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα που ουσιαστικά θα «σφράγιζε» την νίκη. Αυτό ήρθε στο 75′ όταν ο Μουμίν μοίρασε για τον Ζούνη, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Κάρδαρης, Καλλιβωκάς, Κούνια, Ντάσης, Λάμπογλου, Κοναγκάγια, Σολ, Εντουάρντο και Τελέν (73′ Μαρίνος).

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Λαμπίρης, Τάτσης (46′ Τάτσης), Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου, Τσιαντούλας (80′ Σαϊμπέρτ), Ζούνης (85′ Παραστρατίδης), Μπαστιανός και Σινγκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments