Αρχική Uncategorized Θετικά μηνύματα από την Αγία Πετρούπολη

Θετικά μηνύματα από την Αγία Πετρούπολη

0
Dodekanisos

Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η παρουσία της Δωδεκανήσου στη διεθνή τουριστική έκθεση INWETEX – CIS travel Market (Αγ. Πετρούπολη,13-15/10/2010), όπου συμμετείχε ο Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού (ΔΟΤ) της Νομαρχίας, δίνοντας πάντα τη δυνατότητα σε όλα ανεξαιρέτως τα νησιά μας, να προβληθούν στην πολλά υποσχόμενη Ρωσική αγορά. 
Για άλλη μία φορά διαπιστώθηκε το ενδιαφέρον  και η αγάπη του Ρωσικού κοινού για την χώρα μας γενικότερα αλλά και για τα Δωδεκάνησα, ειδικότερα.  Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν πάρα πολλοί οι επισκέπτες που εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν τα νησιά μας, επιδεικνύοντας ειλικρινές ενδιαφέρον για την περιοχή μας. 
Είναι η χαρακτηριστικό ότι η υπεύθυνη για θέματα τουρισμού της Κυβέρνησης της Αγ. Πετρούπολης, κ. Galina Gromova, επισκέφτηκε το περίπτερο της Δωδεκανήσου, μετά τα επίσημα εγκαίνια και δήλωσε λάτρης των νησιών μας, κάποια από τα οποία έχει ήδη επισκεφθεί.
Το περίπτερο επισκέφτηκε επίσης η  Ελληνίδα Προξένος στην Αγ. Πετρούπολη, κα Αντωνία Κατζούρου, στην οποία και διαβιβάστηκε το πάγιο αίτημα για διευκόλυνση των διαδικασιών έκδοσης βίζας.
Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του ΔΟΤ, κ Δέσποινα Διακοσταυριανού- Σώζου υπήρξε βεβαίως σημαντική αύξηση  (+49,69) στην έκδοση βίζας από την Αγ. Πετρούπολη (39.447 βίζες το 2010 έναντι 26.351 του 2009), αλλά δεδομένης της ζήτησης, στόχος θα πρέπει να είναι η ακόμα μεγαλύτερη αύξηση από την ευρύτερη περιοχή.
Σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης παρών ήταν και ο διευθυντής του ΕΟΤ στη Μόσχα, κος Παύλος Μούρμας, σε συνεργασία με τον οποίο συμφωνήθηκε να φιλοξενηθεί στην περιοχή μας,  μεγάλο κρατικό κανάλι την περίοδο του Πάσχα, για ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments