Αρχική Videos Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι πελώριες ουρές έξω από το ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι πελώριες ουρές έξω από το ΑΠΘ [vid]

0
Dodekanisos

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής που καταγράφονται έξω από τη φοιτητική λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φοιτητές περιμένουν με τις ώρες στην ουρά, μέχρι να φτάσει η σειρά τους ώστε να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού. 

Εκατοντάδες φοιτητές δημιούργησαν πελώρια ουρά, προκειμένου να λάβουν με «take away» μία μερίδα φαγητό, όπως μετέδωσε το GRTimes. Οι εικόνες τείνουν να μετατραπούν πλέον σε συνήθεια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή που οι συγκεντρωμένοι αυξάνονται καθημερινά επεκτείνοντας το… ανθρώπινο μποτιλιάρισμα έξω από τη Λέσχη που μερικές φορές φτάνει και αρκετά μέτρα μακριά της εισόδου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι φοιτητές «στοιβάζονται» στο πεζοδρόμιο δίχως αποστάσεις. 

Το ζήτημα απασχολεί πάρα πολλούς φοιτητές

Για κατάσταση που «δεν πάει άλλο» έκαναν λόγο οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ. Μάλιστα προανήγγειλαν κινητοποιήσεις σχετικά με το σοβαρό αυτό ζήτημα. «Αντί να χρησιμοποιούνται και οι τέσσερις διανομές – σειρές, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο. Ενώ η άνω λέσχη που θα μπορούσε να λειτουργήσει προκειμένου να αποσυμφοριστούν οι ουρές των φοιτητών, αξιοποιείται μόνο την Τρίτη και την Πέμπτη». 

«Όλη αυτή η κατάσταση», συνεχίζει, «οφείλεται στο γεγονός πως δεν υπάρχει προσωπικό να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο. Για να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο κέρδος για τον εργολάβο που έχει αναλάβει τη λέσχη, έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται τεράστιες ουρές αλλά και κάθε χρόνο η ποιότητα του φαγητού να πηγαίνει προς το χειρότερο», εξήγησε στο GRTimes.gr, ο γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής του ΑΠΘ, Τάσος Παπαδόπουλος. 

Ενώ τόνισε πως οι λιγοστοί υπάλληλοι κάνουν υπερπροσπάθεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα και συντομότερα τον κόσμο. Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί.

Σημειώνεται ότι, το ζήτημα απασχολεί εκατοντάδες φοιτητές που ταλαιπωρούνται καθημερινά, για να μπορέσουν να λάβουν μια μερίδα φαγητό. 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments