Αρχική Videos Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

1
Dodekanisos

Την τελευταία του πνοή άφησε 47χρονος διανομέας, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος διανομέας και η οποία κινούνταν στην 25ης Μαρτίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Γ. Παπανδρέου.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από την πρόσκρουση. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όμως κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο «Ιπποκράτειο» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μαρτυρίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», αναφέρουν πως ο διανομέας είχε αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Όταν εξήλθε ήταν η στιγμή που το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη της κεντρικής λεωφόρου, τον παρέσυρε.

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, που προσπάθησε να διαφύγει

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος αν και προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη. Ο 21χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε παρακείμενο δρόμο από το σημείο του δυστυχήματος.

Το αυτοκίνητο που προκάλεσε την σύγκρουση και τον θάνατο του διανομέα. / Efsyn.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Υπενθυμίζουμε ότι αφορμή τους στάθηκαν οι επικριτικές δηλώσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ για τον τρόπο που οδηγούν οι διανομείς. Δηλώσεις που είχαν ειπωθεί λίγες μόνο ώρες μετά το δυστύχημα που είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο…. […]