Θεωρούν υπερβολικό το θόρυβο!

7
karagiannis

Υπερβολικό θεωρούν σύμφωνα με πληροφορίες στον Σύνδεσμο Διαιτητών, τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του Απόλλωνα Απολλώνων για την διαιτησία του Κώστα Καραγιάννη στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αναγέννηση στον Έμπωνα στο πλαίσιο της Β’ Κατηγορίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διαιτητής δεν έκανε το μεγάλο λάθος σε βάρος των φιλοξενούμενων. Και αυτό γιατί το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αναγέννησης ήταν καθαρά στην κρίση του από τη στιγμή που η μπάλα χτύπησε στο χέρι αντιπάλου ενώ υπήρχε ακόμα ένα για τους γηπεδούχους (σε μαρκάρισμα στον Κωνσταντάκη) το οποίο κακώς δεν σφυρίχτηκε. Σχετικά με την αποβολή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και ο ίδιος ο παρατηρητής διαιτησίας τη θεωρεί σωστή («σήκωνε» και απευθείας κόκκινη κάρτα) ενώ κατά την κρίση του δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό στη φάση του δευτέρου τέρματος.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ντροπή που σφυρίζει ο συγκεκριμένος ο θεός να τον πει διαιτητή που λέγεται καραγιαννης.μακραν ο πιο άσχετος στον χώρο.που πας ρε @@@@@@ που 35 χρόνων θες να παίξεις και εθνική κατηγορία.ουτε για την γ τοπικού δεν κανείς.

 2. 3 κίτρινες η Αναγέννηση 8 + 1 κόκκινη(στο 22′)!!! Ο Απόλλων. Σε ένα παιχνίδι που η μια ομάδα έπαιζε τα ρέστα της και η άλλη απλά για την ιστορία της.
  Τρεις φάσεις πέναλτι λάθος,απο ένα μαρς που δεν δόθηκαν σε κάθε ομάδα και ένα ανύπαρκτο που δόθηκε στην Αναγέννηση .
  Το γκολ μπήκε στο 96!!! Μετα απο 3-4 φάουλ στον τερματοφυλλακα!!! Ενώ είχε δώσει 3 λεπτά καθυστέρηση.
  Τι άλλο να κανει δηλαδή????
  Τσαγγαρη,καραγιάννη,δραγατη και σια είστε ανεπιθυμητοι στα Απόλλωνα….

 3. Ο παρατηρητής διαιτησίας ( τυχαία Ήταν ο αρχιδιαιτητης Όπως και σε Κάθε αγώνα που διαιτιτευει ο Καραγιάννης) είναι σίγουρος για αυτα που έβλεπε;;; Γτ στο ημίχρονο ήδη είχε κατεβάσει μισο λίτρο σούμα… Μέσα στον αγωνιστικό χώρο….. Μήπως δεν έβλεπε τον αγώνα και σκεφτοτανε το τραπεζάκι με τα κοψιδια μετα τον επιτυχημένο αγώνα..;;;