Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Θέλουμε να επανέλθουμε, αλλά…”

“Θέλουμε να επανέλθουμε, αλλά…”

0
dogiamas2
Dodekanisos

Πολύ δύσκολο βλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στα γήπεδα όσον αφορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο προπονητής του Κλεόβουλου της Λίνδου Δημήτρης Δογιάμας. Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να βρεθούμε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως νομίζω θέλουν και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα. Η πεποίθηση μου όμως είναι ότι αυτό δεν είναι εφικτό με βάση τα δεδομένα. Πηγαίνουμε ημέρα με την ημέρα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων. Αν δοθεί το πράσινο φως από τον κρατικό μηχανισμό, πολύ ευχαρίστως να μπούμε και πάλι στα γήπεδα. Το βλέπω όμως δύσκολο αυτή τη στιγμή. Φυσικά αυτό που προέχει είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων και το αθλητικό κομμάτι έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Εδώ βλέπουμε ότι δεν ξεκινάνε και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, πόσο μάλλον τα ερασιτεχνικά».
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η ακύρωση της χρονιάς θα ήταν το ενδεδειγμένο στην παρούσα φάση, απάντησε ως εξής:
«Δεν γνωρίζω τι λέει η προκήρυξη. Ας περιμένουμε καλύτερα να δούμε ποιες θα είναι οι οδηγίες από την Ομοσπονδία στις Ενώσεις και από εκεί και πέρα σε εμάς. Εμείς θα πράξουμε ανάλογα με αυτά που θα μας πουν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments