«Θέλουμε μια Ευρώπη που να παρεμβαίνει λιγότερο στη ζωή των πολιτών!»

0
Dodekanisos

«Συλλέγουμε ακόμη δεδομένα για να κατανοήσουμε την πλειοψηφία, αλλά υπάρχει ακόμα μια πλειοψηφία που υποστήριξε την Ούρσουλα. Από την άλλη πλευρά, τα κόμματα που δεν αποτελούν μέρος αυτής της πλειοψηφίας αυξάνονται επίσης», δήλωσε ο Μελόνι στο ιταλικό ραδιόφωνο RTL σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν την απαίτηση των πολιτών να δώσει η ΕΕ μεγαλύτερη προσοχή στη δεξιά και ότι η Ιταλία θα παίξει βασικό ρόλο στην Ευρώπη.

Η Μελόνι εκτίμησε ότι η εκλογική επιτυχία της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία είναι πολύ σημαντική και ότι δείχνει τα γεγονότα στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μιλώντας για τη χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Μελόνι είπε ότι οι πολίτες βλέπουν την ΕΕ ως απόμακρη.
«Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια Ευρώπη που να είναι πιο ικανή να ακούει τους πολίτες της, να παρεμβαίνει λιγότερο στη ζωή τους, αλλά να αντιμετωπίζει τα μεγάλα ζητήματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία της», σημείωσε η Μελόνι.
Το κόμμα της «Αδελφοί της Ιταλίας» κέρδισε το 28,85% των ψήφων στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το αριστερό αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα με 24,04%, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments