Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Θέλουν μπροστάρη τον Νικολουδάκη!

Θέλουν μπροστάρη τον Νικολουδάκη!

5
nikoloudakis
Dodekanisos

Το διάστημα που απομένει μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ούτε μεγάλο είναι αλλά ούτε και μικρό. Οι διαβουλεύσεις για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων της  κάθε παράταξης συνεχίζονται, προκειμένου να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο «δυνατές» με τα πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν την «μάχη» για την κατάληψη της διοίκησης της ένωσης. Ωστόσο  η Ενωτική Ποδοσφαιρική Συμμαχία Δωδεκανήσου, της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Διακοφώτης, έχει κάνει τα βήματα που την θέλουν να είναι πιο έτοιμη από κάθε άλλη παράταξη. Στην απέναντι πλευρά τώρα, παράγοντες παλιοί αλλά περισσότερο νέοι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν και εκείνοι στο ποδόσφαιρο έχουν κάνει τις ανάλογες επαφές και σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να μπει μπροστάρης της παράταξης τους ο Γιώργος Νικολουδάκης. Ο έμπειρος παράγοντας, που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΣΔ και παραιτήθηκε μετά τον πόλεμο που δέχτηκε από την Αθήνα και την Ρόδο, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν εκτός Ρόδου με αποτέλεσμα να μην είναι ενημερωμένος για τις διαβουλεύσεις που έχουν γίνει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστροφή του Γιώργου Νικολουδάκη στο νησί μας θα σηματοδοτήσει τις όποιες εξελίξεις και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, εάν θα υπάρξει δεύτερη παράταξη η οποία θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της 15ης Μαρτίου. Σε ότι αφορά την ύπαρξη και τρίτης, ενδεχομένως, παράταξης που θα λάβει μέρος στις εκλογές, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ιδέα δεν έχει ωριμάσει για τα καλά αλλά τίποτα δεν αποκλείεται σύμφωνα με όσα έχουν διαδραματιστεί από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.

Λοϊζος Ηλίας
Λοϊζος Ηλίας
10 years ago

Κι εσυ fontan πάντα τα παρατάς αλλά ακόμα σφυρίζεις σε παιχνίδια. Τότε αηδίασε με τον πόλεμο που δέχτηκε και τους έφτυσε, ειδικά την πρωτεύουσα.Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.Εξ’ άλλου Δημοκρατία έχουμε δεν θα υποδείξουμε εμείς στον καθένα τι θα κάνει!!!

ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
10 years ago

αγαπητέ fontan μακάρι να είχες τα κότσια πρώτα να συστήνεσε με το όνομα σου και όχι με κάτι ψευδόνυμα που παραπέμπουν σε σοκολατάκια η ελβετικό τυρί γεμάτο τρύπες και δεύτερον να μην γίνεσε κοράκι του χώρου που όπου του πετάξουνε ψοφίμι τρέχει να το αρπάξει ….λιγούρης για μια καρέκλα δεν ήμουνα ποτέ ……..

Komenos7
Komenos7
10 years ago

lagos o Fontan twra kyrioi.. min perimene sovari apantisi apo auton!

rhgas
rhgas
10 years ago

[quote name=”FONTAN”]ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.[/quote]
είσαι μεγάλο σουρωτήρι