Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Θέλουν και τα ρέστα στον Ατρόμητο…

Θέλουν και τα ρέστα στον Ατρόμητο…

0
balla2
Dodekanisos
Θέλει και τα ρέστα η διοίκηση του Ατρόμητου Διμυλιάς για τα όσα απαράδεκτα έλαβαν χώρα στο τουρνουά το οποίο έγινε για να τιμηθεί –υποτίθεται- η μνήμη του Νίκου Γαζή. Αντί να …βάλει την ουρά στα σκέλια και να μείνει μόνο στο «συγγνώμη» που ζητάει μέσω της επιστολής της, κάνει λόγο για «σφυρίγματα του διαιτητή που εκνεύρισαν τις ομάδες» αλλά και το ότι «μερίδα του τύπου δεν ξέρει να αξιολογεί αντικειμενικά». Αντί να βάλει στη θέση τους αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα και αμαύρωσαν την μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, επιρρίπτει και αλλού τις ευθύνες. Το πρόβλημα της δηλαδή προφανώς ήταν «τα λάθη του διαιτητή και η κριτική των δημοσιογράφων»… Εμείς παραθέτουμε την επιστολή που εξέδωσε ο σύλλογος και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα:
«Η διοίκηση του Ατρόμητου Διμυλιάς θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στο Τουρνουά Νίκος Γαζής που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου. Όσα έγιναν στο φινάλε της αναμέτρησης δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και τα καταδικάζουμε, τόσο την συμπεριφορά ορισμένων παικτών μας, όσο και του προπονητή μας. Τα σφυρίγματα του διαιτητή Κ. Γουλάρα μπορεί να εκνεύρισαν και τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η αντίδραση μας ήταν λανθασμένη. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά που θα διοργανώσουμε το Τουρνουά να αποφύγουμε τέτοιου είδους καταστάσεις. Όσο για αυτά που αναφέρθηκαν από μερίδα του τύπου για τα γεγονότα, μάλλον αυτοί που τα έγραψαν ήταν εκεί μόνο στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο στο τέλος ή αν πιστεύουν πως η προσπάθεια μας και όσα κάναμε χάθηκαν μόνο εκεί, τότε δεν ξέρουν να αξιολογούν αντικειμενικά».
Απάντηση από τον Ατρόμητο
Από τον Ατρόμητο Διμυλιάς πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση που ουσιαστικά αποτελεί απάντηση στο news12. Συγκεκριμένα:
«Η δημοσιογραφία του καναπέ έγινε νέα μόδα, άτομα που έχουν μπερδέψει την ιδιότητα τους, σήμερα παρουσιάζονται ως υπερασπιστές των πάντων. Θα δεχθούμε καθώς είδους σχόλιο αφού πρώτα μας ξεκαθαρίσουν αυτοί που τα γράφουν ποια είναι η πραγματική τους ιδιότητα. Παρουσιαστές τηλεοπτικών παιχνιδιών με δώρο ένα μπρελόκ; Μοντέρ; Διαφημιστές; Αθλητικογράφοι; Διαιτητές; ή δικαστές Ντρεντ; Ας μας πουν τέλος πάντως ποιοι είναι; Όσο για την ούρα στα σκέλια σας θυμίζουμε τα βιώματα σας στο γήπεδο Αφάντου πριν κάποια χρόνια. Όσο για την ουρά στα σκέλια δεύτερον τα βιώματα σας στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με οργανωμένους φιλάθλους, που έπαιρναν από την Αυστραλία  τηλέφωνο και διαμαρτυρόντουσαν. Όσο για την ουρά στα σκέλια τρίτον, να υπογράφετε τα κείμενα σας. Δεν θα λέγαμε το οτιδήποτε αν ξέραμε ότι ήσασταν στο γήπεδο και πραγματικά είχατε ιδία αντίληψη των πραγμάτων, αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι τα όσα γράψατε σας τα μετέφεραν λανθασμένα, σας αφήνουμε στην κρίση των ανθρώπων που σας διαβάζουν. Από εκεί και πέρα σας απαντάμε με βάση το επίπεδο των γραφομένων σας. Προς αποκατάσταση και μόνο της αλήθειας, ο Ατρόμητος Διμυλιάς για πρώτη φορά διοργάνωσε  τουρνουά στην μνήμη ενός ανθρώπου, που τίμησε το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε ο Νίκος Γαζής, από αρκετούς φίλους του και από αιρετά πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την πρωτοβουλία του σωματείου. Ευχαριστούμε που με την «σωστή εξ αποστάσεως δημοσιογραφική σας κρίση» μας δώσατε την δύναμη να τιμάμε και τα επόμενα χρόνια την μνήμη του Νίκου Γαζή.
Εκ του Δ/Σ «Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments