Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Θέλουμε την άνοδο»

«Θέλουμε την άνοδο»

0
vogiatzis
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Διαγόρα, έκανε στο news12 ο Γιάννης Βογιατζής. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής τόνισε τη χαρά του που θα βρίσκεται στο Διαγόρα για ακόμη μια χρονιά, ενώ επεσήμανε ότι επιθυμία όλων είναι η άνοδος σε εθνικές κατηγορίες , κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο του Διαγόρα για να στηρίζει την ομάδα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Ποίες είναι οι πρώτες σκέψεις σου μετά την ανανέωση της συνεργασίας σου με το Διαγόρα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος .Ήθελα να μείνω στο νησί της Ρόδου και στο Διαγόρα, γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση.Ελπίζω να συνεχιστεί και του χρόνου».
Ο Διαγόρας φέτος θα στηριχθεί σε αρκετά νεαρά παιδιά με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών, εσένα πώς σου φαίνεται αυτό;
«Πάντα είναι καλό να παίρνουν ευκαιρίες οι μικροί. Από ότι ξέρω θα γίνουν 1-2 προσθήκες και όλοι μαζί θα κάνουμε μια καλή δουλειά,για να προσπαθήσει η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».
Το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας , πώς το βλέπεις;
«Έχει 2-3 καλές ομάδες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο , δεν ξέρω και ο Α.Ο Δικαίου από την Κω τι θα κάνει φέτος. Είναι λίγες ομάδες και τα ντέρμπι 2-3 , αυτό είναι το κακό. Δεν έχει πολύ ανταγωνισμό και πολλές ομάδες».
Ένα μήνυμα που θα έδινες στον κόσμο του Διαγόρα;
«Τους θέλουμε δίπλα μας και αυτούς , όπως παλαιότερες χρονιές. Θέλουμε να ανέβουμε σε εθνικές κατηγορίες και να τους έχουμε ακόμα πιο κοντά,γιατί και ο κόσμος αυτό θέλει. Να δουν την ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες, όπως όλοι μας. Ο Διαγόρας πρέπει να είναι σε Εθνικές κατηγορίες, γιατί είναι τεράστια ομάδα και μπορεί να ανταπεξέλθει. Είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν να το κάνουν αυτό».

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments