Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Θέλουμε τη βοήθεια των Ροδιτών»

«Θέλουμε τη βοήθεια των Ροδιτών»

0
diakogeorgiou_kallistos
Dodekanisos

Το δικό του μήνυμα στους Ροδίτες φιλάθλους φρόντισε να στείλει ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου. Αναλυτικά τα όσα είπε εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (19:00) κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Άτλαντα Αθηνών.

«Είναι ο τελευταίος φετινός μας αγώνας στο «Βενετόκλειο» και καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τα παιδιά. Εκ μέρους της διοίκησης των αθλητών και των προπονητών θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, για να δώσουμε ώθηση στα παιδιά, στο φινάλε του πρωταθλήματος. Πιστεύω πάρα πολύ στο νέο προπονητικό επιτελείο μας (Μιχάλης Χατζηδημητρίου και Γιώργος Μποσγανάς) και οι παίκτες μας έχουν πεισμώσει μετά την ήττα από τον Π.Α.Σ.Κ.Α. Πιστεύω πολύ στη δύναμη, στη ψυχή και στο πείσμα των αθλητών μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε στα πλέι-οφ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο φάιναλ-φορ, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Κω».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου την ατμόσφαιρα στο «Βενετόκλειο» θα… ομορφύνουν τα κορίτσια από τη σχολή The Dance Project της κ Τίνας Τάλια, την οποία η ομάδα ευχαριστεί θερμά. Επίσης ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά του ταξιδιωτικό πρακτορείο του κ. Μιχαλάκη για την παραχώρηση του πούλμαν, με το οποίο μετακινούνται οι φιλοξενούμενες ομάδες στη Ρόδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments