Αρχική Συνεντεύξεις “Nα σταθεροποιηθούμε στην Α’ Κατηγορία”

“Nα σταθεροποιηθούμε στην Α’ Κατηγορία”

0
psilou digenis
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Διγενής Κοσκινού μπορεί να σταθεροποιηθεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας τα επόμενα χρόνια εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής στις πολύ καλές εποχές του συλλόγου, διετέλεσε προπονητής για μισή περίπου αγωνιστική σαιζόν και τώρα είναι ο πρόεδρος του σωματείου. Ο Μιχάλης Ψύλλου έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα του Διγενή Κοσκινού αλλά δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να παραδεχθεί ότι προτιμάει αυτό του ποδοσφαιριστή το οποίο δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ.

Ο ίδιoς μιλάει για το όραμα της διοίκησης του και για τα πλάνα του συλλόγου.
“Οι εμπειρίες τόσων ετών ως παίκτης της ομάδας και σε περιόδους πολύ καλούς με δυνατούς προπονητές και καλές διοικήσεις, με βοηθούν στο νέο μου έργο από το τιμητικό πόστο του προέδρου. Η ομάδα έχει ιστορία. Του χρόνου κλείνει τα 90 της χρόνια από το 1928. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες με πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα”.

-Αναπολείς την εποχή που έπαιζες μπάλα;
“Η εποχή του ποδοσφαιριστή την αναπολώ πάντα. Έχω πει και στα παιδιά που προσπαθούν να σταματήσουν να παίζουν και δεν μπορούν, ότι ο δυσκολότερος …θάνατος είναι αυτός του ποδοσφαιριστή. Για τον ζεις κάθε Τετάρτη και κάθε σαββατοκύριακο. Όταν βλέπεις τους άλλους να παίζουν και εσύ δεν μπορείς, είναι θέμα. Το παίρνεις όμως απόφαση, αλλάζεις πόστο και έτσι μπορείς και βρίσκεται πάντα κοντά στ γήπεδο”
-Υπήρξες παίκτης του συλλόγου, προπονητής και τώρα πρόεδρος. Τι επιλέγεις τελικά;
“Καλύτερα να είσαι παίκτης. Το βάζω πρώτο σε προτεραιότητα. Μετά προπονητής και μετά πρόεδρος…”

-Βάζεις τον ρόλο του προέδρου τελευταίο…
“Ναι γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις. Όλοι ψάχνοιυν εσένα λόγω θέσης. Πέφτουν πολλά πράγματα πάνω σου… Κάποιος όμως πρέπει να είναι σε αυτή τη θέση. Κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την υποχρεώση”.

-Φαντάζομαι ότι μεγάλος σας στόχος είναι να σταθεροποιηθείτε στην Α’ Κατηγορία. Έτσι δεν είναι;
“Σίγουρα. Πέρσι βάλαμε στόχο να επανέλθει ο Διγενής στην Α’ Κατηγορία όπου πρέπει να βρίσκεται και λόγω ιστορίας. Φέτος θέλουμε να σωθούμε. Του χρόνου δεν θα έχουμε στόχο την παραμονή αλλά να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Οι παίκτες μας είναι μικρής ηλικίας. Πολλοί δεν έχουν παίξει στην Α’ Κατηγορία και αυτό φαίνεται κα στα παιχνίδια όπου δεν παίρνουμε τους βαθμούς που αξίζουμε λόγω απειρίας”.

-Πάντως ο Διγενής δεν σου κάνει την αίσθηση ότι μια από τις ομάδες που τελικά θα κινδυνέψουν…
“Έχουμε μια απόσταση αφλαείας από την ουρά αλλά δεν είνα αρκετή. Βλέπυμε ότι η Δόξα Καρδάμαινας δείχνει πλέον άλλες δυνατότητες σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Έχει καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα ανέβει και άλλο. Πάντοτε χρειάζεται προσοχή. Θέλουμε να παίζουν τα μικρά παιδιά πάντα και να στηρίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο σε δικά του παιδιά. Είνα πολύ σημαντικό το ότι έχουμε ένα πολύ ωραίο γήπεδο και σωστές εγκαταστάσεις που ξέρουν όλοι ότι δεν υπάρχουν στο νησί. Μπορούμε και δουλεύουμε οργανωμένα”.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments