Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Θέλουμε μια αξιοπρεπή παρουσία»

«Θέλουμε μια αξιοπρεπή παρουσία»

1
koulouris
Dodekanisos

Για την προσπάθεια ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου και άλλα σημαντικά θέματα για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ μίλησε ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Κουλούρης. Συγκεκριμένα:
Για τη λειτουργία του συλλόγου: «Η ομάδα μας βοηθάει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στα Δωδεκάνησα φροντίζοντας ώστε τα κορίτσια να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες και το άθλημα αυτό να αποτελέσει μία διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ανεξάρτητα από τον πρωταθλητισμό, ο στόχος μας είναι η καλλιέργεια του γυναικείου ποδοσφαίρου, ώστε τα νέα κορίτσια να έχουν τις σωστές βάσεις, χωρίς φυσικά να παραμελούν τις μαθητικές υποχρεώσεις τους οι μικρότερες και τις επαγγελματικές οι μεγαλύτερες».
Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία και να παραμείνουμε στη Β’ Εθνική. Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι στη Ρόδο δεν υπάρχει η δυνατότητα να στηριχθεί ένα επιχείρημα και η ομάδα να ανέλθει στην Α’ Εθνική. Εδώ βλέπουμε ότι και στο ανδρικό ποδόσφαιρο οι ομάδες μας προσπαθούν και ματώνουν για να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική. Η οικονομική κατάσταση και οι συγκυρίες καθιστούν αποτρεπτικό τουλάχιστον προς το παρόν το εγχείρημα μίας πιθανής ανόδου»
Για τη συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου: «Η ομάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργάζεται με τον Αλέξανδρο Κολιάδη, που είναι πλέον αναγνωρισμένος προπονητής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο προπονητής μας δουλεύει πάνω στις εξαιρετικές βάσεις που έχει βάλει ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ο οποίος πλέον δουλεύει στις ακαδημίες και φροντίζει για το μέλλον της ομάδας. Αν μη τι άλλο, με την παρουσία ο Αλέξανδρος δίνει νέα πνοή στο σωματείο μας».
Για το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η.: «Είχαμε μία αξιοπρεπή και αξιοπρόσεκτη παρουσία. Στην πραγματικότητα ήταν ο πρώτος μας αγώνας, αφού δεν μπορέσαμε να δώσουμε φιλικά παιχνίδια και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τώρα θα έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μας».
Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Το να συντονίσεις ένα γυναικείο τμήμα έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι περισσότερο, όταν βρισκόμαστε δίπλα στις αθλήτριες μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KKK
KKK
7 years ago

ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ ,ΚΟΥΛΟΥΡΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ,ΑΠΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΤΡΕΙς ΠΡΟΠΟΝΗΤΕς ,ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ,ΔΙΑΙΤΗΤΕς ,ΓΙΑΤΡΟΥς ΣΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΗ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΝΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.