Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Θέλουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο”

“Θέλουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο”

0
agios_isidoros_malona
Dodekanisos
Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ζητάει ο Άγιος Ισίδωρος ενόψει των επόμενων εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Την σχετική πρόταση πρόκειται να καταθέσει προς ψήφιση στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης η οποία όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου. Σχετική είναι και η επιστολή που απέστειλέ στην διοργανώτρια. Συγκεκριμένα:
“Κύριοι, ενόψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.Δ. στις 27-4-2011, η οποία έχει μοναδικό θέμα την «Εναρμόνιση του Καταστατικού»  θέλουμε να υποβάλουμε μία πρόταση για το θέμα αυτό.
Προτείνουμε να τροποποιηθεί το άρθρο 30 του καταστατικού «Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου – Αρχαιρεσίες» και η εκλογή του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου να γίνεται με την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. και για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Ο Πρόεδρος θα ψηφίζεται από το νεοεκλεγέν Δ.Σ.
Έτσι θα εκλείψουν τα προβλήματα που όλοι μας ζήσαμε στις τελευταίες εκλογές της Ε.Π.Σ.Δ. με την υποψηφιότητα δύο συνδυασμών.
Πιστεύουμε ότι μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία να εκλέξουν τους ικανότερους για να διοικήσουν την Ένωσή μας.
Κόμματα και παρατάξεις δεν χωράνε στην Ε.Π.Σ.Δ. και όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για το καλό του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου.”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments