Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θέλουμε 20 βαθμούς»

«Θέλουμε 20 βαθμούς»

0
mastrogiannakis_giorgos
Dodekanisos

Την άποψη πως η ομάδα του με μια βαθμολογική συγκομιδή έως και 20 βαθμών θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Ατρομήτου Διμυλιάς Γιώργος Μαστρογιαννάκης. Συγκεκριμένα είπε:
«Αρχικά πίστευα ότι θα χρειαζόντουσαν22 με 23 βαθμούς. Τώρα βλέπω όμως ότι τα δεδομένα διαφοροποιούνται και πιστεύω ότι ακόμα και με 18 έως 20 βαθμούς μπορεί να είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζω βλέποντας και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Μετά την τελευταία νίκη που κάναμε είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.»
Πλέον, για την ομάδα του Ατρομήτου υπάρχει στο πρόγραμμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο είναι κόντρα στον ΠΑΣ Ασκληπειού, μια ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία. «Ασφαλώς και πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε ο τεχνικός των «πρασίνων» ο οποίος πάντως πρόσθεσε πως, «εμείς όπως και να έχει θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αν παίξουμε καλά, μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments