Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θέλω να επανέλθουμε το συντομότερο!»

«Θέλω να επανέλθουμε το συντομότερο!»

0
Dodekanisos

Την άποψη του για το δεύτερο lockdown αλλά και την μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό, μετέφερε με δηλώσεις του ο αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Λέρου Διαμαντής Τσάτσος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:
«Όταν περνάγαμε το πρώτο lockdown ελπίζαμε ότι δεν θα μπούμε ξανά στην ίδια διαδικασία αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Εδώ για εμάς στη Λέρο είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα μιας και ο αθλητισμός είναι η ουσιαστικά η μοναδική διέξοδο που έχουμε. Θα το περάσουμε και αυτό ελπίζοντας ότι θα είναι και το τελευταίο».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε πως θα μπορούσε το ποδόσφαιρο να μπει και σε μια …δεύτερη καραντίνα, απάντησε ως εξής:
«Η αλήθεια είναι ότι πάντα το φοβόμουν αν και δεν ήθελα να το πιστέψω. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, σε περιοχές τουλάχιστον που δεν είναι επιδημιολογικά τόσο επιβαρυμένες. Τώρα τελευταία που αυξάνονταν τα κρούσματα όμως, άρχισα να καταλαβαίνω ότι θα πάμε σε νέο lockdown».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σύντομα. Δεν θέλω σε καμία απολύτως περίπτωση να σκέφτομαι αρνητικά. Με …χάλασε πολύ που την πρώτη φορά που μείναμε τόσο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα συμβεί το ίδιο. Μου λείπει πολύ το γήπεδο και η όλη διαδικασία των αγώνων και των αποστολών. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κρατήσει πολύ. Τουλάχιστον να μας αφήσουν λίγο πιο σύντομα να ξεκινήσουμε προπονήσεις».

Όσο για το πώς μπορεί να γίνει η επάνοδος είπε:
«Σίγουρα υπάρχει ο φόβος και πάντα λέμε ότι πρέπει να υπάρχει και μια προετοιμασία για να ξεκινήσουμε τους αγώνες ομαλότερα. Είμαστε ερασιτέχνες όμως. Και τώρα στην περίοδο της καραντίνας όλοι κάνουμε κάτι κάθε μέρα. Έστω δουλεύουμε πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι δεν χρειάζεται μετά πολύς χρόνος προετοιμασίας για να επανέλθουμε. Το θέμα είναι να το θέλεις πολύ. Αν το θέλεις πολύ να παίξεις, θα παίξεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments