Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ” Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου”

” Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου”

0
al_ratzle
Dodekanisos
O Σταύρος Αλ Ράζλα (μεσαίος στη φώτο) είναι ο παίχτης που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα του Ακουσιλάου Φανών , παίχτης που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα των Ιπποτών και μάλιστα έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα και την άνοδο της στην Α2 τοπική κατηγορία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παρόλο που θεωρεί πως δεν είχε καλή χρονιά αφού λόγω στρατού δε συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις, φέτος νιώθει πανέτοιμος για να τα δόσει όλα και να θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό , τότε που αγωνιζόταν στο περιφεριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του Ιάλυσου για δύο χρόνια. Η μεταγραφή του σε μια ομάδα που πάντα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο του προσθέτει ευθύνες από ότι ο ίδιος δήλωσε σε μια μίνι συνέντευξη που του πήραμε με με αφορμή το δυνατό comeback  που ετοιμάζεται να κάνει.

Σταύρο πως προέκυψε η συνεργασία σου με την ομάδα του Ακουσιλαου;

Έγινε μια προσωπική συζήτηση πριν κανένα 12ήμερο με την διοίκηση του Ακουσιλαου, στην οποία οι άνθρωποι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. και αφού μιλήσαμε επήλθε η συμφωνία.Εξάλλου το περιβάλλον είναι γνωστό σε μένα αφού έχω καλές σχέσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος και μάλιστα μερικούς από αυτούς τυγχάνει να τους γνωρίζω και προσωπικά, οπότε αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα και να ενταχθώ στην ομάδα.

– Πως αισθάνεσαι που θα παίξεις σε μια ομάδα που παντα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο;

Πάνω από όλα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη γιατί όπως είπατε και εσείς είναι μια ομάδα που πάντα στοχεύει ψηλά, οπότε αυτό μου δημιουργεί επιπλέον άγχος…Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Που πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείς;

Η βάση για μένα είναι το κλίμα το οποίο γνωρίζω και εκεί θα στηριχτώ για να ξεπεράσω όλες μου τις δυσκολίες και τις όποιες ανασφάλειες. Πιστεύω θα προσαρμοστώ γρήγορα και το μόνο που ζητάω από τον εαυτό μου είναι να δικαιώσω τον προπονητή μου και να επιτύχω σε αυτό που μου ζητάει. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους…

– Πως φαντάζεσαι το νέο πρωτάθλημα;

Με όλα αυτά που έγιναν με τη Ρόδο και το Διαγόρα σίγουρα θα επηρεαστεί και το τοπικό ποδόσφαιρο , αφού οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δύσκολα θα βρουν ομάδα να πάνε, οπότε η Α1 θα γίνει μια εύκολη και εναλλακτική λύση. Θεωρώ πως το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τους έμπειρους προπονητές που διαθέτει το νησί όπως τον κ. Γιόνοβιτς και τον κ. Σταύρου θα κάνει το πρωτάθλημα πιο δυνατό, αφού πέρα από της εμπειρίας τους θα έχουν και ένα ήδη δουλεμένο και καλό υλικό να διαχειριστούν.

– Ποιά η γνώμη σου για τον προπονητή σου κ. Γιόνοβιτς;

Ο προπονητής μου υπήρξε παίχτης με σπουδαία καριέρα και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό το μαρτυρά οι κατηγορίες που έχει αγωνιστεί. Πιστεύω αυτά τα δύο στοιχεία θα τον βοηθήσουν κατά μεγάλο βαθμό να περάσει στους παίχτες του αυτά που εκείνος θέλει, γιατί ως γνωστόν πέρυσι την ομάδα την πήρε στο ξεκίνησε του πρωτάθληματος . Φέτος του δίνεται η ευκαιρία να δόσει δύναμη και βάση σε αυτά που θέλει ο ίδιος στην προετοιμασία, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στον κ. Παπουρδάνο και να πω πως για μένα είναι από τους πιο έμπειρους παράγοντες του ποδοσφαίρου που ξέρει να διαχειρίζεται σωστά κάποια πράγματα και τον ευχαριστώ πολυ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην ομάδα του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments