Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θέλει φιλικό ο Μανωλάς

Θέλει φιλικό ο Μανωλάς

0
manolas_mixalis
Dodekanisos

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Μαριτσών το τελευταίο διήμερο. Ο Μιχάλης Μανωλάς, πλην των τραυματιών Τσαλώλη και Κούρου, έχει στη διάθεση του και «ετοιμοπόλεμους» όλους τους παίκτες του. Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Μακρής στον αστράγαλο, γι’ αυτό και προπονείται μόνος του, όμως αυτό δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Παστίδας, την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα οι παίκτες του Ηρακλή θα έχουν ρεπό, ενώ για αύριο, ο Μιχάλης Μανωλάς βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Το πρόγραμμα προετοιμασίας θα συνεχιστεί από τη Δευτέρα.
Η διοίκηση του συλλόγου με το «κλείσιμο» του 2010 θεωρεί καθήκον και υποχρέωση της, να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους φίλους της ομάδας, που ο καθένας με το δικό του τρόπο συμπαραστάθηκε στο δύσκολο έργο της και ειδικότερα στο οικονομικό κομμάτι. Ελπίδα της διοίκησης είναι ότι αυτή η ανταπόκριση θα συνεχιστεί και το νέο έτος, όπως επίσης και η καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τις αρχές.
Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες του Ηρακλή, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Πρωτοχρονιά θα περιέλθουν στα Μαριτσά για να ψάλλουν τα κάλαντα, δίνοντας ευχετήριες κάρτες και ημερολόγια του συλλόγου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments