Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θέλει επιστροφή στις νίκες

Θέλει επιστροφή στις νίκες

0
kolossos_osfp3
Dodekanisos

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει αύριο ο Κολοσσός ΒΑΠ, ο οποίος υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ. στο ”Βενετόκλειο” (17:00). Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα επιδιώξει να κερδίσει τον ”δικέφαλο” του βορρά, με τον οποίο ισοβαθμεί στο βαθμολογικό πίνακα. Εν’ όψει της αυριανής αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε:
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί θέλουμε μετά από 2 ήττες να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική φάση, έχει 2 συνεχόμενες νίκες και θα έρθει στη Ρόδο θέλοντας να συνεχίσει το σερί του. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βάλουμε στο παιχνίδι τα στοιχεία που μας διακρίνουν και με την βοήθεια του κόσμου να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.» Ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε:
«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έρχεται για να κερδίσει. Προέρχεται από νίκες και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ελπίζουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη.»
-H KAE ΒΑΠ Κολοσσός ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτήριων του αγώνα ΒΑΠ Κολοσσός – ΠΑΟΚ, θα αρχίσει την ημέρα του αγώνα από τα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Βρούχου ( τηλ. 2241022261) από τις 09:30 έως και τις 13:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00. Οι τιμές είναι 15 ευρώ για την Θύρα 1 ( παλιά εξέδρα ) και 10 ευρώ για τις Θύρες 2 – 4 ( καινούργια εξεδρα ) και τα πέταλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments