Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θέλει την άνοδο ο Άγιος Λουκάς

Θέλει την άνοδο ο Άγιος Λουκάς

0
apollon agiosloukas
Dodekanisos

Ψηλά τον πήχη θα βάλει τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Άγιος Λουκάς! Η ομάδα του Αφάντου, θα «κατέβει» με στόχο την κατάκτηση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Αυτή την απόφαση πήραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης τους. Όπως όλα δείχνουν, προπονητής θα παραμείνει ο Γιώργος Μπακίρης, τον οποίο το συμβούλιο τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη. Θα του γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του. Ο Μπακίρης θα συναντηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα με την επιτροπή μετεγγραφών προκειμένου να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Ο ίδιος πάντως βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην ομάδα και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά τότε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και του χρόνου. Ο κ. Μπακίρης θα καταθέσει την έκθεση του για το πρόσφατο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας καθώς και τις απόψεις του για το τι θα πρέπει να γίνει ενόψει της νέας χρονιάς.
-Ο Δημήρτης Νικολής είναι το νέο πρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μετά την παραίτηση του Μιχάλη Δρακιού. Ο κ. Νικολής θα έχει τον ρόλο του γενικού διευθυντή.
-Η επιτροπή μετεγγραφών αποφασίστηκε να αποτελείται από τους κ. Τάσο Μοσχούς, Μανώλη Στελλά, Φάνη Νικολή, Παύλο Μπακίρη και Δημήτρη Νικολή)
-Ο αντιπρόεδρος Παύλος Μπακίρης είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στις εκλογές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου την 1η Ιουνίου. Η επιλογή του έγινε μετά από ψηφοφορία καθώς ανάλογη επιθυμία είχε και ο πρόεδρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments