Αρχική Ροδίων Άθλησις «Θέλει πειθαρχία και κότσια!»

«Θέλει πειθαρχία και κότσια!»

0
kalas petros
Dodekanisos

Δηλώσεις με αφορμή τη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας του, αυτή τη φορά επί του Πανιωνίου, έκανε ο αθλητής του Ροδίων Άθλησις Πέτρος Κάλας. Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου και στον Ανδρέα Γαβαλά, τόνισε:
-Πώς ένιωσες το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τι άλλαξε από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ηττηθήκατε με 3-0.
«Καταρχάς χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε ο κόσμος να μας δει και γέμισε το γήπεδο μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Στον πρώτο αγώνα χάσαμε 3-0. Εύκολα θα έλεγε κάποιος που είδε μόνο το σκορ, αλλά καμία σχέση εάν δει τον αγώνα μέσα στον Πανιώνιο. Προσωπικά σαν Πέτρο (και όλη την ομάδα) αυτό με έχει πεισμώσει , γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Αυτό που άλλαξε , είναι ότι σίγουρα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σοβαρά αυτή την περίοδο. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία , αφού έχουμε τρεις στις τρεις πολύ σημαντικές νίκες και μαζί με αυτήν τέσσερις στις τέσσερις. Αυτό βοήθησε πάρα πολύ, όπως και ο κόσμος και ότι ο αντίπαλος απ΄ ότι φάνηκε έχει κάποια προβλήματα με την ομάδα και γενικά την ομοιογένειά του».
-Πόσο σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας είναι που βγαίνει η δουλειά της με αυτό το 4 στα 4 που παράλληλα έχει έρθει με ένα σερί 12-0 στα σετ, δηλαδή η ομάδα έχει να χάσει σετ εδώ και τέσσερις αγώνες.
«Δείχνει πολλά αυτό. Χαιρόμαστε που βγαίνει η δουλειά μας στο γήπεδο, γιατί πραγματικά κοπιάζουμε όλοι πάρα πολύ στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι δεν γίνεται τσάμπα αυτό που γίνεται. Δηλαδή , είμαστε σοβαροί στην προπόνηση. Βγαίνει η προπόνησή μας και η τακτική στον αγώνα. Ο προπονητής μας, μας βοηθάει πάρα πολύ με την τακτική που μας εφαρμόζει. Το 4 στα 4 μπορεί φαίνεται εύκολο με σκορ 3-0 και στα τέσσερα παιχνίδια, αλλά δεν είναι. Θέλει συγκέντρωση. Θέλει πειθαρχία και θέλει και κότσια».
-Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος στην αρχή δεν ερχόταν πολύ στο γήπεδο. Απ΄ότι φαίνεται τώρα τον έχετε κερδίσει με την προσπάθειά σας και τις επιτυχίες σας και γεμίζει το γήπεδο. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;
«Είναι πολύ σημαντικό. Όταν ο κόσμος φωνάζει , χειροκροτεί στα σερβίς και γενικά όλη αυτή η βαβούρα που κάνει , γίνεται ο 7ος παίκτης μας.Μας ωθεί να παίξουμε καλύτερα, μας ανεβάζει ψυχολογικά και νιώθουμε σαν superstar με κάποιον τρόπο. Όταν το γήπεδο είναι άδειο , δεν έχεις την ίδια διάθεση όπως θα είχες αν ήταν γεμάτο».
-Ενώ τελειώνοντας είπε:
«Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανιωνίου. Υγεία πάνω απ΄όλα σε όλους μας.Και ότι είναι να γίνει , θα γίνει».

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments