Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θέλει να κάνει καλό ποδαρικό…

Θέλει να κάνει καλό ποδαρικό…

0
poseidonas agkalia
Dodekanisos

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει ο πρωτοπόρος του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας, Ποσειδώνας Καρπάθου που υποδέχεται στα Πηγάδια την Ομόνοια Γενναδίου στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του ομίλου για τη νέα χρονιά.
Οι Καρπάθιοι θεωρούν μονόδρομο το τρίποντο, μιας και θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο γύρο με επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Πηγάδια και Φάνες με Αρχίπολη και Ακουσίλαο αντίστοιχα, κάτι βέβαια που δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού οι Γενναδιώτες προέρχονται από μια επική ανατροπή απέναντι στον Εθνικό Αρχίπολης την προηγούμενη αγωνιστική..
Η ομάδα μετά το ρεπό που είχε την παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ενώ σήμερα Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και πολύ πιθανόν ο Γιάννης Καραμηνάς να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τα πρόσωπα και το σχήμα που θα παρατάξει.
Όσον αφορά τις απουσίες, τα νέα είναι ενθαρυντικά αφού οι κυανέρυθροι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον μοναδικό απόντα το τελευταίο διάστημα Γιάννη Μαργαρίτη να έχει επιστρέψει από την Ιταλία και να βρίσκεται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού των Καρπάθιων.

πηγή: http://www.askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments