Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θέλει να κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ Κω!

Θέλει να κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ Κω!

7
pastida paok
Dodekanisos

Αντίθετος ως προς την απόφαση της ΕΠΣΔ να προβιβάσει από την Β’ Κατηγορία (όμιλος Ρόδου), επτά συνολικά ομάδες και δυο από τον όμιλο των νήσων είναι ο ΠΑΟΚ Κω. Ο σύλλογος με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια επισημαίνοντας ότι δικαιούται και ο ίδιος να ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα όπως αναφέρει θα κάνει ένταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Η επιστολή αναφέρει:

«Δια της παρούσης ερχόμαστε να καταθέσουμε την ένσταση μας για την απόφαση περί αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ όπως ελήφθη στην συνεδρίαση του διορισθέντος ΔΣ της ΕΠΣΔ της 2-4-2013.
Η απόφαση αυτή παραβιάζει το κριτήριο ισοτιμίας των ομίλων της Β΄κατηγορίας και κατ ουσίαν και κατ αναλογίαν των συμμετεχόντων ομάδων ανά όμιλο. Συγκεκριμένα προβιβάζετε συνολικά 7 ομάδες από τον όμιλο Ρόδου και μόνο 2 από τον όμιλο Νήσων ενώ η αναλογία των ομάδων που συμμετείχαν ανά όμιλο επιβάλλει 6 και 3 αντίστοιχα.
Η απόφαση σας αυτή πέραν του ότι δεν αιτιολογείται –και πώς να αιτιολογηθεί άλλωστε- έρχεται σε αντίρρηση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και των δύο υποψηφίων για τις εκλογές της ΕΠΣΔ παρατάξεων, αλλά και όλες τις κατά καιρούς συζητήσεις προ εκλογών και υποβαθμίζει έμμεσα τη συμμετοχή όλων των ομάδων του Βορείου συγκροτήματος της ΕΠΣΔ θεωρώντας τις ως «δευτέρας κατηγορίας συγγενείς».
Ο σύλλογος μας δηλώνει ότι θα προσφύγει όπου χρειάζεται για την ανατροπή της απόφασης αυτής και την διόρθωση της. Ο ΠΑΟΚ ΚΩ δικαιούται -βάσει της βαθμολογικής του κατάταξης την θέση στην Α΄ κατηγορία και η απόφαση σας μας αδικεί κατάφωρα αλλά και αδικαιολόγητα. Σας καλούμε να την επανεξετάσετε και να την διορθώσετε»
Στο μεταξύ την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:
«Την ΠΕΜΠΤΗ 8/8/2013 ο σύλλογος μας θα διενεργήσει την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και παράλληλα εκλογές στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μαριτίνα.
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου, οι γονείς των παιδιών, οι βετεράνοι και οι φίλοι να πάρουν μέρος στην διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 7/8. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 10.30μμ»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ/

MICHEL
MICHEL
10 years ago

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

MINA
MINA
10 years ago

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ κ. ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

bravooo
bravooo
10 years ago

ΡΕ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΛΛΑΚΗ.ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 4 ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ PLAY OFF ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Η ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

martinis
martinis
10 years ago

[quote name=”bravooo”]ΡΕ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΛΛΑΚΗ.ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 4 ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ PLAY OFF ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Η ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ[/quote]

martinis. Τι μιλάς τι κλάνεις, τον ίδιο κρότο κάνεις

bravoo
bravoo
10 years ago

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ @@@@@@ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ…..

makis
makis
10 years ago

γνωρίζει από εσάς όλους τούς ξερόλες ποιες προσφυγές (επίσημες) κατατέθηκαν