Θέλει να κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ Κω!

7
pastida paok

Αντίθετος ως προς την απόφαση της ΕΠΣΔ να προβιβάσει από την Β’ Κατηγορία (όμιλος Ρόδου), επτά συνολικά ομάδες και δυο από τον όμιλο των νήσων είναι ο ΠΑΟΚ Κω. Ο σύλλογος με επιστολή που απέστειλε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια επισημαίνοντας ότι δικαιούται και ο ίδιος να ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα όπως αναφέρει θα κάνει ένταση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Η επιστολή αναφέρει:

«Δια της παρούσης ερχόμαστε να καταθέσουμε την ένσταση μας για την απόφαση περί αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ όπως ελήφθη στην συνεδρίαση του διορισθέντος ΔΣ της ΕΠΣΔ της 2-4-2013.
Η απόφαση αυτή παραβιάζει το κριτήριο ισοτιμίας των ομίλων της Β΄κατηγορίας και κατ ουσίαν και κατ αναλογίαν των συμμετεχόντων ομάδων ανά όμιλο. Συγκεκριμένα προβιβάζετε συνολικά 7 ομάδες από τον όμιλο Ρόδου και μόνο 2 από τον όμιλο Νήσων ενώ η αναλογία των ομάδων που συμμετείχαν ανά όμιλο επιβάλλει 6 και 3 αντίστοιχα.
Η απόφαση σας αυτή πέραν του ότι δεν αιτιολογείται –και πώς να αιτιολογηθεί άλλωστε- έρχεται σε αντίρρηση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και των δύο υποψηφίων για τις εκλογές της ΕΠΣΔ παρατάξεων, αλλά και όλες τις κατά καιρούς συζητήσεις προ εκλογών και υποβαθμίζει έμμεσα τη συμμετοχή όλων των ομάδων του Βορείου συγκροτήματος της ΕΠΣΔ θεωρώντας τις ως «δευτέρας κατηγορίας συγγενείς».
Ο σύλλογος μας δηλώνει ότι θα προσφύγει όπου χρειάζεται για την ανατροπή της απόφασης αυτής και την διόρθωση της. Ο ΠΑΟΚ ΚΩ δικαιούται -βάσει της βαθμολογικής του κατάταξης την θέση στην Α΄ κατηγορία και η απόφαση σας μας αδικεί κατάφωρα αλλά και αδικαιολόγητα. Σας καλούμε να την επανεξετάσετε και να την διορθώσετε»
Στο μεταξύ την Πέμπτη 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του συλλόγου. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:
«Την ΠΕΜΠΤΗ 8/8/2013 ο σύλλογος μας θα διενεργήσει την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και παράλληλα εκλογές στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μαριτίνα.
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου, οι γονείς των παιδιών, οι βετεράνοι και οι φίλοι να πάρουν μέρος στην διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 7/8. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 10.30μμ»

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΛΛΑΚΗ.ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 4 ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ PLAY OFF ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Η ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

  2. [quote name=”bravooo”]ΡΕ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΛΛΑΚΗ.ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 4 ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ PLAY OFF ΚΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Η ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ[/quote]

    martinis. Τι μιλάς τι κλάνεις, τον ίδιο κρότο κάνεις