Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Θέλει άλλη μια νίκη!

Θέλει άλλη μια νίκη!

0
poseidonas2015
Dodekanisos

Μια νίκη μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στην Α’ Κατηγορία βρίσκεται ο Ποσειδώνας ο οποίος νίκησε το Σάββατο και την Ασπίδα Σαλάκου με 3 – 1 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Απομένουν δυο ακόμα παιχνίδια για τους Καρπάθιους (με Ασπίδα Απολακκιάς εκτός και με Άγιο Γεώργιο Μαλώνας εντός) και τους αρκεί μια νίκη για να “σφραγίσουν” την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία.
Στην αναμέτρηση του Σαββάτου οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι στην διάρκεια του πρώτου ημίχρονου όπου άνοιξαν το σκορ στο 40′ με φάουλ του Σαράντη ( 0 – 1). Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη ισοφαρίζοντας στο 50′ με τον Τσιαβέλη (1 – 1) και κάνοντας το 2 – 1 στο 72′ με τον Σώζο. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Μανώλης Σπανός στο 85′.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Καζιλιέρης, Γιάννης Σπανός (62′ Καουκάκης), Κούτολο, Καραγιαννάκης, Τσιαβέλλης, Παύλου (89′ Νωταράς), Βασιλειώτης, Μανώλης Σπανός, Σώζος (88′ Κριτσιώτης)
ΑΣΠΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Αλεξανδρής, Ντερομενάη (75′ Πεταυράκης), Γιορδαμνής, Σταυρής, Κρητικός, Παστός, Καραμολέγκος (82′ Ρούφας), Βολιτάκης (77′ Βογιατζής), Παπαγεωργίου, Σαράντης, Κοκκάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments