Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θα ζητήσει αναβολή ο Ανταγόρας

Θα ζητήσει αναβολή ο Ανταγόρας

0
DSCN0414
Dodekanisos
Μπορεί η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου να έχει ορίσει κανονικά το παιχνίδι ανάμεσα σε Φοίβο Κρεμαστής και Ανταγόρα για την Κυριακή στη 13:00 στο γήπεδο Κρεμαστής όμως οι “πράσινοι” είναι αδύνατον να προλάβουν να παίξουν αφούν αν φύγουν με το πλοίο της γραμμής την Κυριακή το πρωί θα φτάσουν στην Ρόδο στις 14:30.
Μάλιστα το πλοίο της επιστροφής αναχωρεί για την Κω στις 17:00.Αυτό σημαίνει ότι ο Ανταγόρας θα έπρεπε να ταξιδέψει αύριο (Σάββατο) στην Ρόδο να έκανε διανυκτέρευση εκεί για να αγωνιζόταν την Κυριακή.
Όμως τα οικονομικά της ομάδας είναι άσχημα για να μπορέσει να κάνει διανυκτέρευση στην Ρόδο και αυτό φαίνεται ότι είναι κάτι που σέβεται ο Φοίβος Κρεμαστής.
Σε δηλώσεις του ο κ.Μήτρου στο giafkasports.gr είπε ότι έχουν έρθει σε συννενόηση με τους ανθρώπους της ομάδας της Ρόδου.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Αύριο θα στείλουμε χαρτί στην Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου όπου θα αναφέρουμε ότι δεν προλαβαίνουμε να αγωνιστούμε την Κυριακή αφού δεν μας βολεύουν τα δρομολόγια.Έχουμε επικοινωνήσει πάντως με τους ανθρώπους του Φοίβου μέσα στην εβδομάδα και μας είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να αναβληθεί το παιχνίδι.”

Πηγή giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments