Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα τα καταφέρουμε!»

«Θα τα καταφέρουμε!»

0
vathi endekada
Dodekanisos

Την άποψη ότι η ομάδα του βρίσκεται μια ανάσα πριν από την εξασφάλιση της παραμονής της στην Α’ Κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Βαθύ Γιάννης Χατζησμάλης. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Πιστεύω ότι είμαστε μια ανάσα από το να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Πρέπει όμως πάντα να είμαστε προσεκτικοί και στο παιχνίδι με την ΑΕ Λέρου. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πάντα κινδύνους. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην χαλαρώσουμε ποτέ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι κρίμα., εδώ που φθάσαμε να μην τα καταφέρουμε».
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, οι παίκτες του ΑΟ Βαθύ, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το Πάσχα χθές το απόγευμα. Στη συνέχεια πήραν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Λαμπρή Δευτέρα όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λέρου. Το ευχάριστο για τον κ. Χατζησμάλη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments