Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα»

«Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα»

0
filipou nikos
Dodekanisos

Δημόσια έγγραφη τοποθέτηση για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών (2 – 0) έκανε ο πρόεδρος του Ευαγόρα Νίκος Φιλίππου. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει είναι τα ακόλουθα:
«Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους παίκτες της ομάδας μας για την σημερινή συγκινητική προσπάθεια τους. Πραγματικά τα έδωσαν όλα, έβαλαν τον εγωισμό τους πάνω από όλα, παρόλο που βαθμολογικά δεν καιγόμασταν. Έδειξαν όμως χαρακτήρα και έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο.

Για εμάς ο στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή και πιστεύω ότι εξασφαλίστηκε σχετικά εύκολα απ’ ότι περιμέναμε. Αποτέλεσμα του πάθους που έδειξαν σήμερα, ο τραυματισμός δυο ποδοσφαιριστών μας, ο ένας έπαθε εξάρθρωση ωμοπλάτης ( Κατίνας Ε) και ο άλλος με χτύπημα στο πρόσωπο (Παπαντωνίου Ι.) που οδηγηθήκαν στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τα παιδιά είναι σπίτια τους. Η ομάδα μας αν και με 9 παίκτες από το 70’ του αγώνα, στάθηκε παλικαρίσια ( Έτσι σας θέλουμε) και στην ουσία δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο μέχρι το τέλος.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Απόλλων Συμιακό Μανώλη για το ενδιαφέρον που έδειξε για τα παιδιά από την ώρα που μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο και τους ανθρώπους των Καλυθιων για την άψογη φιλοξενία τους. Έτσι πρέπει να παίζετε το ποδόσφαιρο, στο γήπεδο και όχι στις εξέδρες. Ήταν Κύριοι με όλοι την σημασία. Τους εύχομαι καλή συνεχεία. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments