Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Θα συνεργαστούμε αν δείξετε καλή διάθεση!»

«Θα συνεργαστούμε αν δείξετε καλή διάθεση!»

2
meimaris
Dodekanisos

Την θέση των απλών μελών, τουλάχιστον προς το παρών, θα έχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΔ οι παράγοντες που «κατέβηκαν» στις πρόσφατες εκλογές με την παράταξη του Δώρου Κωνσταντίνου. Αυτό είναι και το αποτέλεσμα που βγήκε από την πρώτη συνεδρίαση της καινούργιας διοίκησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και που κύριο σκοπό είχε την συγκρότηση της σε σώμα. Την σχετική πρόταση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κυριάκος Μεϊμάρης, ορμώμενος από το ότι στην προηγούμενη διοίκηση, η αντιπολίτευση είχε τυπική παρουσία και στην ουσία δεν είχε καμία συνεργασία με τη συμπολίτευση. Θέλοντας λοιπόν να διασφαλίσει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία της Ένωσης ο κ. Μεϊμάρης, εξήγησε στην «παράταξη Κωνσταντίνου» πως «δεν σας έχω απέναντι. Απλώς δίνω τις θέσεις στα παιδιά της παράταξης μου και αν έχετε την καλή θέληση στην πορεία να συνεργαστούμε και να προσφέρετε, τότε θα κάνουμε άμεση αναδιάρθρωση του συμβουλίου». Με την κίνηση αυτή είναι ξεκάθαρο πως πλέον ο κ. Μεϊμάρης δεν παίζει και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι άπαντες στο τραπέζι της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αρχής του νομού θα σκύψουν πάνω από τα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου στο νομό μας και δεν θα αναλωθούν σε διασκέδαση των εντυπώσεων ή σε άνευ ουσίας ζητήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της αντιπολίτευσης το παρών δεν έδωσε μόνο ο Μιχάλης Αδαμάκης.
Πρότειναν τον Καμπαστάνα!
Αίσθηση προκάλεσε η «παράταξη Κωνσταντίνου» όταν πρότεινε για τη θέση του προέδρου της Πειθαρχικής τον Τσαμπίκο Καμπαστάνα που ήταν ξανά στο ίδιο πόστο στο πρόσφατο παρελθόν. Έγινε ψηφοφορία και τελικά με ψήφους 7 – 3, αποφασίστηκε να παραμείνει ο Μιχάλης Μάχλης. Η θέση του ταμία προτάθηκε στον Δήμο Λουιζίδη ο οποίος όμως την αρνήθηκε λέγοντας πως είναι ακόμα νέος και θέλει το χρόνο του για να δει πως δουλεύει η Ένωση. Έτσι θα είναι ο νέος αναπληρωτής ταμίας ενώ θα συμμετάσχει και σε Επιτροπές. Αλλαγές είχαμε στις Επιτροπές πρωταθλήματος, διαιτησίας καθώς και την τεχνική καθώς πρόεδροι πλέον είναι οι κ. Τόππος, Ψυλλάκης και Μιχελαράκης αντίστοιχα. Αναλυτικά το νέο δ.σ. της ΕΠΣ Δωδεκανήσου είναι:
-Πρόεδρος: Κυριάκος Μεϊμάρης
-Α’ αντιπρόεδρος: Σάββας Καλαθενός
-Β’ αντιπρόεδρος: Τσαμπίκος Τόππος
-Γ’ αντιπρόεδρος: Μανώλης Κίνας
-Γενικός γραμματέας: Τάσος Ψυλλάκης
-Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Τσαμπίκος Τόππος
-Ταμίας: Γιάννης Μιχελαράκης
-Αναπληρωτής ταμίας: Δήμος Λουιζίδης
-Μέλη: Δώρος Κωνσταντίνου, Γιώργος Παυλίδης, Παναγιώτης Διακοφώτης, Μιχάλης Αδαμάκης
-Επιτροπή πρωταθλήματος: Τσαμπίκος Τόππος
-Επιτροπή Διαιτησίας: Τάσος Ψυλλάκης
-Πειθαρχική Επιτροπή : Μιχάλης Μάχλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΟΔΟΔΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ
ΠΟΔΟΔΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ
10 years ago

ΜΕ ΨΥΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ.
ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!

Xrisostomos
Xrisostomos
10 years ago

Φίλε ποδοσφαιρόφιλε, δεν τα ξέρεις καλά, άλλαξε ο επικεφαλής του Τ.Ο.Δ. για να συμπληρωθεί το όργανο με ένα επίθετο που ξεκινάει από Κ, δεν θα μπορούσε να υπήρχε με επικεφαλή μέλος του Δ.Σ. που ξεκινάει το επίθετο του από Κ, και ο θείος μαζί…… Δύο Κ στο όργανο θα σήκωνε θύελλα αντιδράσεων. Ο παπουτσής πάει στο μαγαζί του, εκεί στην ΙΑΥΣΣΟ.. Έχουμε πολλές περιπτώσεις που Γιάννης Κερνάει – Τάσος – Κυριάκος πίνουνε και Μιχάλης κερνάει και ο Σάββας θα πίνει. Ήρθαν οι θείοι από την ΑΜΕΡΙΚΑ………. Προσεχώς θα γράψω και άλλα πολλά.. όρεξη να έχετε για να με διαβάζεται. Χρισόστομος Χρισοστόμου