Αρχική Videos “Θα σκοτώνουμε Ρώσους οπουδήποτε μέχρι την τελική νίκη της Ουκρανίας!”

“Θα σκοτώνουμε Ρώσους οπουδήποτε μέχρι την τελική νίκη της Ουκρανίας!”

0

Μια δήλωση η οποία δεν έμεινε απαρατήρητη από την πλευρά της Ρωσίας έκανε ο αρχηγός της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας Kirill Budanov. Μιλώντας στο Yahoo News τόνισε ότι «η οργάνωσή του, θα συνεχίσει την εκστρατεία τρομοκρατίας κατά των Ρώσων «οπουδήποτε σε αυτό τον κόσμο. Το Κρεμλίνο από τη δική του πλευρά έχει δεσμευτεί ότι τέτοιες επιθέσεις «δεν θα μείνουν αναπάντητες». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συνέντευξη του Μπουντάνοφ πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα αλλά δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες.

 Ο Μπουντάνοφ κατηγορήθηκε για τρομοκρατικά αδικήματα από δικαστήριο της Μόσχας τον περασμένο μήνα και οι ρωσικές αρχές τον έχουν συνδέσει με μια σειρά από επιχειρήσεις δολιοφθοράς και δολοφονίας, με πιο πρόσφατη μια αποτυχημένη συνωμοσία δολοφονίας κορυφαίου Ρώσου αξιωματούχου στην Κριμαία.

Ο Μπουντάνοφ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτό που η Ρωσία αποκαλεί «τρομοκρατία, εμείς ονομάζουμε απελευθέρωση». Ερωτηθείς εάν η οργάνωση του ευθύνεται για τη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου και πολιτικής ακτιβίστριας Darya Dugina στη Μόσχα πέρυσι, είπε:
«Μην συνεχίσετε με αυτό το θέμα. Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι σκοτώναμε Ρώσους και θα συνεχίσουμε να σκοτώνουμε Ρώσους οπουδήποτε στο πρόσωπο αυτού του κόσμου μέχρι την πλήρη νίκη της Ουκρανίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments