Αρχική Videos “Θα σεβαστούμε το δικαίωμα της επιλογής των ανθρώπων!”

“Θα σεβαστούμε το δικαίωμα της επιλογής των ανθρώπων!”

0

Η επαρχία Saskatchewan γίνεται η πρώτη στον Καναδά που δεν ακολουθεί την κυβερνητική εντολή για πιστοποιητικά εμβολιασμού, μάσκες και υποχρεωτικότητες για τα οποία επιμένει ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντώ. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, θα σταματήσει να απαιτεί πιστοποιητικά εμβολιασμού από την επόμενη εβδομάδα και θα επιτρέψει τη λήξη της εντολής της μάσκας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός Σκοτ Μο, σε τοποθέτηση που έκανε επεσήμανε πως «οι συγκεκριμένοι περιορισμοί είχαν βοηθήσει στην αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού ωστόσο πλέον τα οφέλη δεν υπερβαίνουν το κόστος ενώ έχουν δημιουργήσει δυο τάξεις πολιτών. Μην κρίνεται τους συνανθρώπους σας για το καθεστώς εμβολιασμού τους. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Αυτή η κυβέρνηση θα σεβαστεί αυτό το δικαίωμα», πρόσθεσε.

Μια άλλη επαρχία, η Αλμπέρτα, αποφάσισε να άρει τους περιορισμούς. Οι κάτοικοι δεν θα υποχρεούνται πλέον να προσκομίζουν αποδεικτικά εμβολιασμού σε δημόσιους χώρους και από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω δεν θα απαιτείται πλέον να φέρουν μάσκας.

Οι ανακοινώσεις έρχονται εν μέσω αυξανόμενων διαμαρτυριών από οδηγούς φορτηγών σε όλο τον Καναδά κατά των εντολών εμβολίων και άλλων περιορισμών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments