Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα έρθουν και άλλες πανδημίες!”

“Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα έρθουν και άλλες πανδημίες!”

0
Dodekanisos

Δεδομένο το έχουν ορισμένοι επιστήμονες ότι θα υπάρξουν και άλλες πανδημίες από εδώ και στο εξής! Στο Πανεπιστήμιο μάλιστα της Πενσυλβάνια εργάζονται για να δημιουργήσουν από τώρα ένα εμβόλιο το οποίο θα «πιάνει» όλους τους κορωνοϊούς! Μπροστάρης στο συγκεκριμένο εγχείρημα είναι ο Αμερικανός ανοσολόγος Drew Weissman. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν και περισσότερες πανδημίες!». Και πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την επόμενη κρίση για να ξεκινήσουμε τις εργασίες για το επόμενο εμβόλιο!».

Σημειώνεται ότι ο Weissman θεωρείται ένας πολύ σημαντικός επιστήμονας για τα mrna εμβόλια μιας και ουσιαστικά η δική του έρευνα είχε ανοίξει τον δρόμο για τα τρέχοντα εμβόλια. Έχει πάρει μάλιστα και βραβείο μαζί με την επιστημονική του ομάδα. Η έρευνα που έκαναν έχει να κάνει με την τροποποίηση μορίων ριβονουκλεϊκού οξέως (mrna) για να βοηθήσουν το ανθρώπινο σώμα να καταπολεμήσει τους ιούς, δίνοντας οδηγίες στα κύτταρα να παράγουν ορισμένες πρωτεΐνες και να προκαλούν αντισώματα. Τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna, που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος για την καταπολέμηση του Covid-1, βασίζονται σε αυτήν την έρευνα.

Ο Weissman δήλωσε σοκαρισμένος που υπήρχε οποιαδήποτε διαμάχη σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων mRNA. «Οι συντηρητικοί αντιεπιστημονικοί, αντικυβερνητικοί άνθρωποι μας εξέπληξαν εντελώς», τόνισε. Σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει, μεταξύ του 75% και 85% του παγκόσμιου πληθυσμού να εμβολιαστεί «για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments