Αρχική Videos “Θα πετάξουμε εκατομμύρια δόσεις, δεν έχουν ζήτηση!”

“Θα πετάξουμε εκατομμύρια δόσεις, δεν έχουν ζήτηση!”

0

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της  Moderna , Stéphane Bancel, είπε ότι η εταιρεία πρέπει να «πετάξει» εκατομμύρια δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό επειδή «κανείς δεν τα θέλει». Ο Μπανσέλ έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

«Είναι λυπηρό να λέμε ότι είμαστε σε διαδικασία να πετάξουμε 30 εκατομμύρια δόσεις στα σκουπίδια γιατί κανείς δεν τις θέλει. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα ζήτησης. Η πρόκληση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είχαμε πριν από δύο χρόνια. Το ζήτημα σε πολλές χώρες είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν εμβόλια».

Τα σχόλια του Bancel έρχονται καθώς η Moderna πρόκειται να κυκλοφορήσει ενισχυτικό εμβόλιο ειδικά για την «όμικρον» μέχρι το φθινόπωρο. Ο επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Moderna, Paul Burton  , δήλωσε στο CBS  νωρίτερα αυτό το μήνα: «Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, θα πρέπει να έχουμε μεγάλες ποσότητες αυτού του νέου αναμνηστικού εμβολίου που θα προστατεύει από την Omicron και άλλες παραλλαγές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments