Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε!»

«Θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε!»

0
karagiannis
Dodekanisos

Την αισιοδοξία του πως ο Ηρακλής Λάρδου θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία εξέφρασε με δηλώσεις του στη news12 sports o τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Καραγιάννης. Ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε μεταξύ άλλων το πόσο επηρρέασαν τους παίκτες οι αλλαγές προπονητών. Αναλυτικά.
«Η ομάδα σίγουρα θα μπορούσε να βρίσκεται και πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Παρόλ΄ αυτά πιστεύω πως στον δεύτερο γύρο θα μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε ούτως ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στην υπόθεση παραμονή.
Για το αν έχουν επηρεάσει οι αλλαγές προπονητών:
«Σίγουρα σε ένα βαθμό μας έχουν επηρεάσει αυτές οι αλλαγές, ωστόσο νομίζω παρά τις και τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών πως η ομάδα έχει πολλούς ντόπιους παίκτες οι οποίοι σίγουρα θα βοηθήσουν ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία. Το κλίμα είναι πολύ καλό και παλεύοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως κάναμε και στο πρόσφατο με τον Αντίμαχο τα αποτελέσματα θα έρθουν, πάντα φυσικά με πειθαρχία και πάθος για το θετικό αποτέλεσμα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments